Βάσω Λασκαράκη – 5 φορές που έβαλε το μπικίνι της κι έφερε το καλοκαίρι στο Instagram

Βάσω Λασκαράκη – 5 φορές που έβαλε το μπικίνι της κι έφερε το καλοκαίρι στο Instagram

Τι είναι το καλοκαίρι, αν όχι οι στιγμές που κυκλοφορούμε φορώντας μόνο το μπικίνι μας, έτοιμες να πέσουμε για μία βουτιά όπου κι αν βρεθούμε;

Τι είναι το καλοκαίρι, αν όχι οι στιγμές που κυκλοφορούμε φορώντας μόνο το μπικίνι μας, έτοιμες να πέσουμε για μία βουτιά όπου κι αν βρεθούμε; Τι είναι το καλοκαίρι, αν όχι οι μέρες των διακοπών; Το καλοκαίρι, ακριβώς όπως στο περιγράφω, θα το βρεις φέτος να ζει στον λογαριασμό που διατηρεί η Βάσω Λασκαράκη στο Instagram.

Η Βάσω Λασκαράκη είναι, δίχως αμφιβολία, παιδί του καλοκαιριού. Με το που ολοκληρώνει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Αθήνα, βρίσκεται μακριά της έχοντας κοντά της συνήθως την κόρη της, Εύα και τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο. Το ίδιο έκανε και φέτος.

Ο Αύγουστος τη βρήκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του συζύγου της, την Κρήτη, αλλά και στο Ιόνιο, στην Κέρκυρα, όπου πέρασε επίσης μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών. Ο φωτογραφικός φακός, συχνά με τον Λευτέρη Σουλτάτο να τη σημαδεύει, κατέγραφε τα ανέμελα στιγμιότυπα των ημερών του Αυγούστου. Κι εμείς βρήκαμε τα 5 από αυτά που αντιπροσωπεύουν κάθε καλοκαίρι. Αυτά στα οποία η Βάσω Λασκαράκη ποζάρει φορώντας μπικίνι και έχοντας φόντο τη φυσική ομορφιά των ελληνικών νησιών.

«Καλοκαίρι. Αλμύρα. Ήλιος. Θάλασσα. Ελλάδα. (Κρυφοί θησαυροί)», έγραψε στη λεζάντα του τελευταίου από αυτά τα στιγμιότυπα η Βάσω Λασκαράκη. Και δεν θα μπορούσε να δώσει καλύτερο ορισμό για το τι σημαίνουν οι διακοπές στα ελληνικά νησιά. Η εν λόγω φωτογραφία προέρχεται από τις διακοπές της στην Κέρκυρα.

Η Βάσω Λασκαράκη ποζάρει με μπικίνι κι αυτό είναι καλοκαίρι

«Ο σύζυγός μου βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από τον δικό σας. Καλοκαιράκι για πάντα», έγραφε η ηθοποιός σε μία φωτογραφία της από την Κρήτη όπου είχε ταξιδέψει πριν από λίγο καιρό. Ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι εκείνος που τράβηξε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες της με μπικίνι στην Κρήτη.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκαν ακόμα κι ένα απόσπασμα ενός video που γύρισαν παρέα για το κανάλι τους στο YouTube. Γιατί σε περίπτωση που δεν το ήξερες, το ερωτευμένο ζευγάρι είναι και ζευγάρι «καναλαρχών» στη δημοφιλή πλατφόρμα.

To κανάλι τους στο YouTube φέρει το όνομα VL Adventures και είμαι σίγουρη ότι η καλύτερη τους «περιπέτεια» είναι αυτή της κοινής τους ζωής. Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος έχουν συμπληρώσει 2 χρόνια γάμου.

Μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές, η Βάσω Λασκαράκη αναμένεται να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, που φέτος περιλαμβάνουν τη σειρά «Σε ξένα χέρια» που θα προβληθεί από την ΕΡΤ.

Πηγή: ladylike.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ