Η πικρία της Ναταλίας Γερμανού για τον Κώστα Τσουρό – «Με στεναχώρησε…» (vid)

Η πικρία της Ναταλίας Γερμανού για τον Κώστα Τσουρό – «Με στεναχώρησε…» (vid)

Στην εκπομπή υπήρξε μια αλλαγή, αφού ο Κώστας Τσουρός αποφάσισε να αποχωρήσει από την παρέα, με τον Δημήτρη Πανόπουλο να παίρνει τη θέση του.

Πρεμιέρα έκανε αυτό Σαββατοκύριακο η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε Γίνεται». Η περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η επιτυχημένη συνταγή να συνεχιστεί και φέτος.

Ωστόσο στην εκπομπή υπήρξε μια αλλαγή, αφού ο Κώστας Τσουρός αποφάσισε να αποχωρήσει από την παρέα, με τον Δημήτρη Πανόπουλο να παίρνει τη θέση του.

Λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του «Καλύτερα δε Γίνεται», η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε στον πρώην συνεργάτη της, Κώστα Τσουρό.

«Με στεναχώρησε»

Συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της, λέγοντας: «Είχα άγχος στην πρεμιέρα. Σε κάθε πρεμιέρα έχω άγχος. Ο Δημήτρης Πανόπουλος ήρθε, ο Κώστας Τσουρός έφυγε, αλλά πάντα χαιρόμαστε όταν κάποιοι πάνε καλά εκεί που είναι και ξέρω ότι είναι καλά εκεί που πήγε. Ήμουν η πρώτη που μου είπε ότι θα φύγει, από τον Απρίλιο το συζητούσαμε. Με στεναχώρησε που θα έχανα έναν πολύτιμο συνεργάτη, αλλά όταν αγαπάς κάποιον τον αφήνεις να πετάξει. Ο Δημήτρης Πανόπουλος είναι εξαιρετικός και είναι πολύ ευχάριστη έκπληξη το πόσο γρήγορα προσαρμόστηκε στην ψυχαγωγία».

Τέλος, σε ερώτηση για τα προσωπικά της, η Ναταλία Γερμανού απάντησε ότι: «Κάθε φορά που μιλάω για το σύντροφό μου λέω άλλο όνομα, και άλλο επάγγελμα. Η ευτυχία μου δεν εξαρτάται από την ύπαρξη ενός συντρόφου. Στην παρούσα φάση είμαι καλά, γιατί είμαι υγιής και έχω μια καλή δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ