Έλενα Τσαβαλιά – Μάρκος Σεφερλής: Γιατί δεν πατάει στο σπίτι μετά από 12 χρόνια γάμου

Έλενα Τσαβαλιά – Μάρκος Σεφερλής: Γιατί δεν πατάει στο σπίτι μετά από 12 χρόνια γάμου

Στην περίπτωσή τους δεν ισχύει αυτό που λένε ότι ο "γάμος σκοτώνει τον έρωτα"! Έχουν βρει το μυστικό

Μαζί στη ζωή, μαζί ενίοτε και στο σανίδι. Το αγαπημένο αντρόγυνο, Έλενα Τσαβαλιά και Μάρκος Σεφερλής, έχει μιλήσει πολλές φορές για τα μυστικά της ευτυχισμένης του συνύπαρξης, που την έχει ολοκληρώσει ο γιος τους Χάρης.

Πρόπερσι στη σκηνή του θεάτρου «Περοκέ» και με αφορμή την επέτειο 10 χρόνια γάμου επέλεξαν την ημέρα των ερωτευμένων να ανεβάσουν την γαλλική κωμωδία «10 χρόνια γάμου» αναμειγνύοντας πολλά συστατικά – περιστατικά από τον δικό του έγγαμο βίο.

Ο Μάρκος και η Έλενα ξεκίνησαν να έχουν δεσμό από το 2003 και μετά, όταν είχαν βγει τα διαζύγιά τους (δείτε τον πρώην άντρα της Έλενας – φωτογραφίες από τον γάμο τους) από τους προηγούμενους γάμους τους. Στις 3 Σεπτεμβρίου 2009 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και ακολούθησε ένα τρικούβερτο γλέντι στο γνωστό παραλιακό χώρο του «Island» στη Βάρκιζα Αττικής. Η πρόταση γάμου είχε γίνει στην εκπομπή «Πάμε Πακέτο» με την βοήθεια του γιου τους Χάρη, ο οποίος ζήτησε το χέρι της μητέρας του.

Γιατί ο Μάκρος Σεφερλής δεν πατάει στο σπίτι του…

Μικροκαυγαδάκια μπορεί να έχουν στην σχέση τους, όπως όλα τα ζευγάρια, όμως κρίση στον γάμο τους δεν έχουν περάσει ποτέ…

«Η Έλενα τσακώνεται μόνη της! (γέλια). Μου κάνει μουτράκια, μου το δείχνει, εγώ κάνω ότι δεν καταλαβαίνω και στο τέλος μου λέει τι έχει και το θέμα λύνεται με χιούμορ και αγάπη.», είχε πει ο Μάρκος για τους (δήθεν) καυγάδες με το κορίτσι του.

Πιο πολύ τσακώνονται οι δυο τους για θέματα δουλειάς, όταν παίζουν μαζί σε ένα έργο, παρά στο σπίτι τους. Εξάλλου βλέπονται ελάχιστα αφού εκείνος δουλεύει πολύ.

«Ο Μάρκος όταν ετοιμάζει μια δουλειά τέσσερις μέρες πριν από την πρεμιέρα δεν έρχεται σπίτι, δεν υπάρχει σπίτι. Για να καταλάβεις απέναντι από το θέατρο «Περοκέ» υπάρχει ένα ξενοδοχείο, μένει εκεί, εκεί θα τον βρεις. Όπου δεν υπάρχει δίπλα ξενοδοχείο, κουβαλάει ένα ράντζο!», είχε δηλώσει η Έλενα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ