Η Βανδή απαντά στις φήμες που τη θέλουν σε σχέση…

Η Βανδή απαντά στις φήμες που τη θέλουν σε σχέση…

Τι συμβαίνει τελικά με την τραγουδίστρια;

«Σούσουρο» έχει δημιουργηθεί εδώ και μερικές ώρες γύρω από το όνομα της Δέσποινας Βανδή. Μόλις λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, η τραγουδίστρια φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένη.

Συγκεκριμένα, οι φήμες τη θέλουν να έχει ξεκινήσει ένα νέο φλερτ, με τον Βαλεντίνο Ιωάννου, έναν Κύπριο επιχειρηματία που την έχει γοητεύσει. Ο Βαλεντίνος Ιωάννου βρέθηκε στο κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή στη Λεμεσό και οι δυο τους αντάλλαξαν μερικά «καυτά» βλέμματα – δείτε εδώ βίντεο ντοκουμέντο.

Η τραγουδίστρια από τη μεριά της έχει αποφασίσει να μην κάνει καμία δήλωση σχετικά με την προσωπική της ζωή, παρόλο που μέσα στο καλοκαίρι της χρεώθηκε ακόμα μία σχέση, αυτή με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Την ίδια στιγμή, ο πρώην σύζυγός της, Ντέμης Νικολαΐδης έχει επίσης προχωρήσει τη ζωή του παρακάτω, με μία διαφορετική έννοια.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

Στη νέα της ανάρτηση, η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να μην αναφερθεί καθόλου στις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για την προσωπική της ζωή, και αντ’ αυτού προώθησε το νέο της επαγγελματικό βήμα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ