Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Και για τα δικαστήρια ψέματα οι... λαλάκηδες. Η συνήθεια που έγινε λατρεία.
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανατροπή στη δικαστική διαμάχη του Νίκου Βέρτη – Τι συνέβη;

Δικαίωση για τον τραγουδιστή

Ανατροπή στη δικαστική διαμάχη του Νίκου Βέρτη – Τι συνέβη; | to10.gr

Ανατροπή είχαμε στη δικαστική διαμάχη του Νίκου Βέρτη με τον στενό του συνεργάτη, καθώς όπως αναφέρει το protothema.gr, απηλλάγη από την πρωτόδικη καταδίκη να καταβάλλει σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ σε δεδουλευμένα και ασφαλιστικές εισφορές που ζητούσε ο παιδικός του φίλος και στενός του συνεργάτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η υπόθεση ξεκίνησε το 2017, όταν ο στενός φίλος και συνεργάτης του, του κατέθεσε αγωγή, στην οποία ισχυρίζεται ότι του χρωστάει δεδουλευμένα τα οποία με τους τόκους αγγίζουν το 1.000.000. Ωστόσο, το ένα σκέλος ολοκληρώθηκε χθες 25/9, καθώς ο εισαγγελέας εφετών απέρριψε την αίτηση των αντιδίκων με αποτέλεσμα η απόφαση του δικαστηρίου να καταστεί αμετάκλητη.

Ειδικότερα, με την αμετάκλητη αυτή απόφαση το ποινικό δικαστήριο, δέχθηκε τους ισχυρισμούς του καλλιτέχνη και τα αποδεικτικά στοιχεία που έδειχναν ότι τελικά δεν επρόκειτο για σχέση εξαρτημένης εργασίας με τον συγκεκριμένο συνεργάτη του, αλλά για σύμβαση παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ανατρέπονται οι παραδοχές προηγούμενων δικαστικών αποφάσεων που είχαν κρίνει πως σχεδόν δέκα χρόνια πριν υπήρξαν προφορικές συμφωνίες βάσει των οποίων ο Νίκος Βέρτης είχε συμφωνήσει να καταβάλλει 5.000 ευρώ τον μήνα, πλέον δώρων και επιδομάτων, στο συγκεκριμένο πρόσωπο και πως ο τελευταίος εργαζόταν 24 ώρες το 24ωρο στο πλευρό του, όταν μάλιστα αυτός ζούσε και εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο καλλιτέχνης στην Αθήνα.

Για το λόγο αυτό λοιπόν, ο Νίκος Βέρτης έχει έναν λόγο παραπάνω να χαμογελά, μετά το πένθος που έζησε ο ίδιος και η οικογένεια του, πριν από μερικές ημέρες.

Πηγή: youweekly.gr

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από