Θρίλερ με τους «Ράδιο Αρβύλα» – Το μυστικό ραντεβού και τα εμπόδια που καθυστερούν τη συμφωνία

Θρίλερ με τους «Ράδιο Αρβύλα» – Το μυστικό ραντεβού και τα εμπόδια που καθυστερούν τη συμφωνία

Τα κανάλια προσφέρουν «Γη και ύδωρ» για να τους εντάξουν στο πρόγραμμά τους

«Γη και ύδωρ» δίνουν τα κανάλια για να έχουν στο δυναμικό τους το «Ράδιο Αρβύλα» και την επόμενη σεζόν. Και πώς να μην το κάνουν, όταν βλέπουν τα νούμερα τηλεθέασης που έκαναν την περσινή σεζόν.

Τόσο το Open όσο και ο ΑΝΤ1 προσπαθούν με νύχια και με δόντια να εξασφαλίσουν ότι θα έχουν τον Αντώνη Κανάκη στο κανάλι τους με στόχο τα νούμερα τηλεθέασης.

Οι μνηστήρες
Και μπορεί στο Οpen κάποιοι να υποστηρίζουν πως οι «Ράδιο Αρβύλα» αποτελούν παρελθόν, ο παρουσιαστής, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας znews.gr, την περασμένη εβδομάδα υπήρξε συνάντηση με υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού.

Από την άλλη ο ΑΝΤ1 και παρά τις διαβεβαιώσεις διευθυντικού στελέχους στην παρουσίαση προγράμματος ότι δεν τίθεται θέμα «Αρβύλας» στο δυναμικό του σταθμού το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας znews.gr, λέει πως αν τελικά λυθούν τα διαδικαστικά η ομάδα θα επιστρέψει στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Το πρόβλημα…
Ωστόσο, το πρόβλημα είναι η ώρα μετάδοσης της εκπομπής καθώς ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θέλει να βρίσκεται στο πρόγραμμα μετά το δελτίο, ώρα που στον προγραμματισμό του σταθμού υπάρχει το καθημερινό επιτυχημένο σίριαλ «Ήλιος».

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, έτσι όπως έχει γίνει ο προγραμματισμός στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1 δεν υπάρχει χώρος, εκτός και αν τα νούμερα δώσουν τη λύση και γίνουν τροποποιήσεις στο πρόγραμμα.

Πάντως ότι είναι να γίνει θα γίνει από το δεύτερο μισό της σεζόν που θα έχει ξεκαθαρίσει το τηλεοπτικό τοπίο. Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα ακούγεται πως και τρίτο κανάλι τους θέλει στο δυναμικό του χωρίς ωστόσο κανείς να το επιβεβαιώνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ