«Έχω μία πάθηση. Χρειάζεται μεταμόσχευση» – Τραγικές ώρες για την Φαίη Σκορδά!

«Έχω μία πάθηση. Χρειάζεται μεταμόσχευση» – Τραγικές ώρες για την Φαίη Σκορδά!

Αποκάλυψη σοκ!

Η λαμπερή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, Φαίη Σκορδά, το βράδυ της Τρίτης 28/9 βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, και πραγματικά μίλησε για όλους και για όλα, αποκαλύπτοντας πράγματα και πτυχές του εαυτού της που κανείς δεν γνώριζε έως σήμερα.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση, για την προσωπική της ζωή, για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, και το πώς εξελίχθηκε μέσα στα χρόνια, για τα παιδιά της και τον καθοριστικό ρόλο που έχει παίξει η μητρότητα στη ζωή της, καθώς και για τα μελλοντικά της σχέδια.

«Και τι δεν έχει ακουστεί για εμάς τους δύο, το πόσο έχουμε τσακωθεί και και και…», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρουσιάζοντας την καλεσμένη του, η οποία μπήκε μέσα με διάθεση για χορό.

Η εξομολόγηση της Φαίης Σκορδά για το πρόβλημα υγείας της

«Δεν βλέπω πολύ καλά, έχω μια πάθηση στα μάτια που χρειάζεται μεταμόσχευση κερατοειδούς. Εγώ έχω βρει τη λύση και φοράω φακούς που είναι σαν γυάλινοι. Έχω παρεξηγηθεί πολλές φορές», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά.

Ακόμα ένα καλοκαίρι το πέρασε στη Χαλκιδική μαζί με την οικογένειά της, ενώ έκανε και ένα τριήμερο στο Μεγανήσι με τους φίλους της.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ