Η απίστευτη γκάφα με διασωληνωμένο ήρωα σειράς του ΣΚΑΪ που έγινε viral σε λίγα λεπτά (Pic)

Η απίστευτη γκάφα με διασωληνωμένο ήρωα σειράς του ΣΚΑΪ που έγινε viral σε λίγα λεπτά (Pic)

Μάλλον δεν δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια.

Έχουμε δει πολλές γκάφες σε σκηνές σε ελληνικές σειρές που αναρωτιέσαι πώς γίνεται να μην τις πήρε κανείς χαμπάρι όταν γυρίζονταν. Έχουμε δει ακόμα μεγαλύτερες γκάφες σε σειρές του εξωτερικού, όπου υπάρχει και μια χαοτική απόσταση – ναι, «Game of Thrones» και «Φιλαράκια» για εσάς λέμε.

Αλλά υπάρχουν και εκείνες οι γκάφες που δεν τις παίρνουν χαμπάρι ούτε οι συντελεστές της σκηνής και όσοι κάνουν το μοντάζ μετά, μα και οι ίδιοι οι τηλεθεατές.

Στη σειρά του ΣΚΑΪ «Μόλις Χθες»… μόλις χθες γίναμε μάρτυρες μιας απροσεξίας που πρέπει να είσαι πολύ παρατηρητικός και να στροφάρει ο εγκέφαλός σου για να την εντοπίσεις.

Σε μια σκηνή όπου ένας από τους βασικούς χαρακτήρες βρίσκεται στο νοσοκομείο διασωληνωμένος, το αποτέλεσμα προκάλεσε απίστευτο γέλιο σε όποιον έχει βασικές γνώσεις επί του θέματος. Γιατί όπως πρόσεξαν οι παρατηρητικοί, έχουν τοποθετήσει αντί για συσκευή διασωλήνωσης, ένα σύστημα μετάγγισης αίματος! Είναι κάτι ταυτόχρονα εμφανές, αλλά θέλει και μια σπιρτάδα στη σκέψη για να το συνειδητοποιήσει ο τηλεθεατής πως κάτι πάει εντελώς λάθος σε αυτή τη σκηνή.

Κάποιοι χρήστες στο Twitter δεν είχαν άδικο να παρομοιάσουν αυτό το θέαμα με ναργιλέ.

Τι να πεις…

Πηγή: dailymedia.com.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ