Σε πελάγη ευτυχίας η Μαρία Μπεκατώρου – Ανακοίνωσε δημόσια τα ευχάριστα (vid)

Σε πελάγη ευτυχίας η Μαρία Μπεκατώρου – Ανακοίνωσε δημόσια τα ευχάριστα (vid)

Έτοιμη... για όλα η παρουσιάστρια

Εξαιρετικά χαρούμενη με την νέα της πρόκληση είναι η Μαρία Μπεκατώρου, αφού η παρουσιάστρια βρίσκεται πια στο Mega και ετοιμάζεται να αποδείξει πως δικαίως το κανάλι τη διεκδίκησε και την κέρδισε από τον ΑΝΤ1, φέρνοντάς την ξανά στις τάξεις του.

Την ίδια συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος η κάμερα του Breakfast@Star και η Βασιλική Μπασιούρη, καθώς επέστρεφε από την Κύπρο όπου το βράδυ της Τετάρτης στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στη Λευκωσία παρουσίασε την 16η απονομή βραβείων για τις Γυναίκες της Χρονιάς.

Ευδιάθετη και ευγενική όπως συνήθως η Ελληνίδα παρουσιάστρια, που έζησε την απόλυτη ευτυχία πρόσφατα με το σύζυγό της, μίλησε για το νέο της τηλεοπτικό βήμα και αποκάλυψε τις συζητήσεις που έχει κάνει με το Mega.

Τα… πρότζεκτ που ετοιμάζει η Μπεκατώρου

«Είμαι πολύ έτοιμη για την τηλεοπτική μου επάνοδο και ορεξάτη. Θα δούμε τι θα κάνω, τώρα μιλάμε και θα αποφασίσουμε, άμεσα θα ξέρουμε. Υπάρχει και η περίπτωση να με δείτε και σε δύο πρότζεκτ παράλληλα, αλλά ακόμα είναι όλα ανοιχτά» τόνισε αρχικά.

Όταν στη συνέχεια η δημοσιογράφος του STAR τη ρώτησε αν ισχύει πως εκείνη θα είναι παρουσιάστρια και ο κουμπάρος της, Αντώνης Ρέμος, κριτής στο νέο «X-Factor», η διάσημη παρουσιάστρια απάντησε: «Ούτε καν ξέρω! Δεν έχω συζητήσει για το «X-Factor», αλλά γράφτηκε. Ωραία ιδέα δώσανε αλλά δεν ισχύει κάτι, ούτε για την παρουσίαση, ούτε για την επιτροπή. Για το «Chase» έχω κάνει συζητήσεις. Είμαι πιο κοντά σε αυτό προς το παρόν» αποκάλυψε.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ