Σπύρος Νικολαΐδης – Ο «σύντροφος» της Άντζελας Γκερέκου μιλάει για το φλερτ (vid)

Σπύρος Νικολαΐδης – Ο «σύντροφος» της Άντζελας Γκερέκου μιλάει για το φλερτ (vid)

Ο «σύντροφος» της Άντζελας Γκερέκου στη «Γη της Ελιάς» μιλάει για το σίριαλ, το φλερτ & τα… περίεργα μηνύματα που δέχεται στα social

Η κάμερα του MEGA Καλημέρα συνάντησε το Σπύρο Νικολαΐδη, τον κούκλο «σύντροφο» της Άντζελας Γκερέκου στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», ο οποίος μίλησε για το ρόλο του, τις σκέψεις του για οικογένεια, το φλερτ, και τα… περίεργα μηνύματα που δέχεται στα social media.

«Η Άντζελα Γκερέκου είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, δέσαμε από την πρώτη στιγμή. Ο ρόλος του Δημήτρη μου αρέσει πολύ. Ο τρόπος που ελίσσεται, είναι χειριστικός, ενώ είναι συναισθηματικός κοιτάζει το συμφέρον του. Τα έχει όλα αυτός ο χαρακτήρας», είπε για τη συνεργασία του με την Άντζελα Γκερέκου και το ρόλο του.

«Ξεκίνησα με το μόντελινγκ, αλλά πάντα ήθελα να γίνω ηθοποιός. Μου ήρθαν κάποιες ευκαιρίες στα 15 μου να ξεκινήσω το μόντελινγκ. Έχω αναδειχθεί ο πιο ωραίος άνδρας του 2020 για την Ελλάδα. Όταν το έμαθα ήθελα να φωνάξω “Μαμά τα καταφέραμε”, ανέφερε σχετικά με τη βράβευσή του και την ενασχόλησή του με το μόντελινγκ.

Ακόμα, μίλησε για τις σπουδές του στο εξωτερικό. «Όταν αποφάσισα να πάω στο Λος Άντζελες το σχέδιο ήταν να πάω για λίγο, αλλά τελικά έκατσα και σπούδασα εκεί. Γύρισα πίσω λόγω κορωνοϊού. Τα πράγματα ξεκίνησα να είναι πολύ δύσκολα εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Σπύρος Νικολαΐδης αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί προτάσεις για ριάλιτι, ωστόσο δεν είναι κάτι που θα επέλεγε να κάνει τώρα.

«Δεν έχω φτάσει κοντά στο γάμο, αλλά θέλω να κάνω οικογένεια και να γίνω νέος μπαμπάς. Πλέον κάποιες γυναίκες ντρέπονται να με φλερτάρουν, ενώ άλλες είναι πιο παρορμητικές. Στα social media γίνεται χαμός. Θα στείλουν “ψήσου να βρεθούμε τώρα”. Απαντάω σε όλα τα μηνύματα», σημείωσε ο ίδιος για το πώς τον προσεγγίζουν οι γυναίκες.

Τέλος, μιλώντας για την αγάπη του για τον αθλητισμό είπε ότι «Ο αθλητισμός αν δεν είναι η πρώτη μου φύση, είναι η δεύτερη. Με κέρδισαν οι πολεμικές τέχνες. Επέλεξα να το κρατήσω ως χόμπι και όχι ως επάγγελμα».

Πηγή: megatv.com

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ