Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Ποια γυναίκα του είχε κλέψει την καρδιά;

Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Ποια γυναίκα του είχε κλέψει την καρδιά;

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει δυναμικά στις τηλεοπτικές μας οθόνες με μια νέα σειρά που μας υπόσχεται πως θα μάς καθηλώσει.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει αφήσει το δικό του στίγμα τόσο στην υποκριτική, όσο και στη μυθοπλασία. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης επιστρέφει δυναμικά τη νέα σεζόν στην τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια απουσίας, με μία ολοκαίνουργια σειρά.

Πάμε όμως να γνωρίσουμε μαζί τον Χριστόφορο…

Η ηλικία

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1975, δηλαδή είναι 46 ετών.

Ο πατέρας του, Μανώλης Παπακαλιάτης, είναι από την Κρήτη και η μητέρα του Villy Malami είναι ελληνικής καταγωγής από τη Νότια Αφρική. Χώρισαν όταν ο ηθοποιός ήταν τεσσάρων ετών. Μεγάλωσε στην Αθήνα με την μητέρα του και τον μικρότερο αδελφό του, Φίλιππο. Έχει ακόμα δύο αδέλφια από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του, τον Στέφανο και τη Νάρα.

Η επαγγελματική πορεία

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης από πολύ μικρή ηλικία αποφάσισε πως θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική. Συγκεκριμένα σε ηλικία 16 ετών διάβασε μια αγγελία στην οποία αναζητούνταν ηθοποιοί για κάποια σειρά.

Περνώντας από καστινγκ πήρε τον πρώτο του ρόλο στην σειρά «Οι Απαράδεκτοι», ενώ ακόμη πήγαινε σχολείο.

Λίγα χρόνια αργότερα, το 1999 ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποφάσισε να ξεκινήσει να φτιάχνει τις δικές του τηλεοπτικές δουλειές. Έτσι, σε ηλικία 24 ετών έγραψε το πρώτο του σενάριο με τίτλο «Η ζωή μας μια βόλτα» που προβλήθηκε από το Mega.

Η επιτυχία της πρώτης δικής του τηλεοπτικής δουλειάς, έδωσε το πράσινο φως για μια σειρά από επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές, που είχαν την υπογραφή του. Ακολούθησε η δραματική σειρά «Να με προσέχεις» την σεζόν 2000-2001 και πάλι στο Mega.

Το 2002 ακολούθησε η τηλεταινία με τίτλο «Τρεις Ευχές», σε δικό του σενάριο, που προβλήθηκε από το Mega και πρωταγωνίστησε ο ίδιος μαζί με τους Χάρη Ασημακόπουλο, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, και Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Τις σεζόν 2002-2004 προβλήθηκε η επιτυχημένη σειρά «Κλείσε τα μάτια», σε σενάριο Παπακαλιάτη.

Μετά από μία σεζόν αποχής από την τηλεόραση, επέστρεψε τη σεζόν 2005-2006 με τη σειράς «Δυο μέρες μόνο». Τη σεζόν 2009-2010 έγραψε την πέμπτη του σειρά, με τίτλο «4».

Τα Χριστούγεννα του 2012 έκανε πρεμιέρα η πρώτη του κινηματογραφική ταινία με τον τίτλο «Αν». Η ταινία ξεπέρασε τις πωλήσεις 500 χιλιάδων εισιτηρίων και προβλήθηκε για περισσότερους από τέσσερις μήνες.

Τα Χριστούγεννα του 2015 προβλήθηκε η δεύτερη κινηματογραφική του δουλειά σε σενάριο, σκηνοθεσία, παραγωγή και με πρωταγωνιστή τον ίδιο, με τίτλο «Ένας άλλος κόσμος»Η ταινία απέσπασε 4,5 εκατομμύρια ευρώ, θεωρήθηκε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια και επίσης προβλήθηκε και στο εξωτερικό στο 2017. Στα πλαίσια της προώθησης της ταινίας, ο Παπακαλιάτης ταξίδεψε σε περισσότερες από 15 πόλεις της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό.

Η νέα σειρά

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός έπειτα από σχεδόν δέκα χρόνια απουσίας από το τηλεοπτικό προσκήνιο επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με τη νέα σειρά που θα είναι έτοιμη τα Χριστούγεννα του 2021, με τίτλο «Ο Δάσκαλος».

Σύμφωνα με το σενάριο, τρεις αδελφές ετοιμάζονται να πάνε στο χωριό τους, στο Κρυφό Ροδόπης, για το μνημόσυνο του πατέρα τους. Όμως το μνημόσυνο συμπίπτει χρονικά με κάποιες δολοφονίες που συμβαίνουν στην περιοχή. Οι τρεις γυναίκες δολοφονούνται και ο δολοφόνος τούς αφαιρεί τα μάτια και την υπόθεση καλείται να εξιχνιάσει η αστυνόμος Λουκίδη, η οποία είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής και γνωρίζει τους πάντες.

Η σχέση με συμπρωταγωνίστρια του

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξη του, ότι είχε σχέση με συμπρωταγωνίστρια του.

Όταν γυριζόταν η επιτυχημένη σειρά «4», δημοσιεύματα τον ήθελαν ζευγάρι με τη Δανάη Σκιάδη. Μάλιστα, το ζευγάρι φαίνεται να παρέμεινε αρκετό διάστημα μαζί και να επανασυνδέθηκε μετά τον πρώτο χωρισμό τους. Ποτέ κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωσε την σχέση τους.

«Λογικό δεν είναι; Σε κάθε χώρο που συνυπάρχουν άνθρωποι μπορεί να έρθουν πιο κοντά και μοιραία να γεννηθεί κάτι. Αλλά δεν νομίζω πως αυτό συμβαίνει μόνο στο δικό μου χώρο. Απλά στη δική μας δουλειά υπάρχουν οι ρόλοι και οι ατμόσφαιρες, που πολλές φορές μπορεί να σε παρασύρουν και να αφήσεις τον εαυτό σου να ζήσει κάτι δυνατό», είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ