Παναγιώτα Βλαντή – «Έχασα δουλειά επειδή δεν ήθελα να…»

Παναγιώτα Βλαντή – «Έχασα δουλειά επειδή δεν ήθελα να…»

«Το “Άσε μας ρε μαμά” το αγάπησα από την πρώτη στιγμή. Και τώρα λέω στη μητέρα μου “άσε μας ρε μαμά”».

«Το “Άσε μας ρε μαμά” το αγάπησα από την πρώτη στιγμή. Και τώρα λέω στη μητέρα μου “άσε μας ρε μαμά”. Θεατρικά θα είμαι φέτος στο “Θαύμα” και στη “Σιωπηλή Λίμνη”. Από πάρα πολύ μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός. Έγινα κρυφά ηθοποιός γιατί ήταν δύσκολο να πείσω τους γονείς μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Παναγιώτα Βλαντή, μιλώντας στην κάμερα του Alpha.
Για τα πρώτα της βήματα στον χώρο, πρόσθεσε: «Στο Βερολίνο μου είχαν δώσει βραβείο η Κέιτ Μπλάνσετ και η Τζούντι Έβανς. Δεν το ήξερα ότι θα είναι αυτές οι δύο. Στα «Μαύρα Μεσάνυχτα» ο Πάνος Κοκκινόπουλος επέμεινε να μου δώσει το ρόλο. Ο Πάνος Κοκκινόπουλος είναι μεγάλος σταθμός στη ζωή μου. Είναι από τους σκηνοθέτες– μέντορας που όταν δουλέψεις μαζί του πηγαίνεις πολλά βήματα μπροστά».
Για τα προβλήματα που της δημιούργησε το όνομά της, τόνισε: «Στην αρχή μου έλεγαν να αλλάξω το όνομά μου. Έχασα μία δουλειά επειδή δεν το άλλαξα. Ήθελα να παντρευτώ χωρίς κόσμο και κρυφά. Με τον γάμο δεν ολοκληρώνεται τίποτα, απλά υπάρχει ευτυχία και πάθος μαζί. Αν δεν ήταν Γιάννης δεν θα είχα παντρευτεί. Ήταν ο άντρας που με έκανε να θέλω».
Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ