Ανατροπή από την Φαίη Σκορδά – Ομολόγησε τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα 5 χρόνια μετά το διαζύγιο

Ανατροπή από την Φαίη Σκορδά – Ομολόγησε τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα 5 χρόνια μετά το διαζύγιο

Τα είπε όλα!

Η Φαίη Σκορδά υπήρξε ιδιαίτερα αποκαλυπτική, μιλώντας για την τηλεοπτική της πορεία όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα, αναφερόμενη στο ποια είναι η φύση της.

«Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, δε χάσαμε ποτέ τα πατήματά μας με τον Γιώργο Λιάγκα» είπε η Φαίη Σκορδά σε συνέντευξή της στην Ναταλί Κάκκαβα, με το άλλοτε ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

«Θαυμάζω πολύ τον Γιώργο, έχει την ικανότητα να ελίσσεται από ένα ειδησεογραφικό θέμα σε κάτι πιο ψυχαγωγικό. Έχει πολύ πλούσιο βιογραφικό, αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε» δήλωσε η δημοφιλής παρουσιάστρια.

Η… επανασύνδεση και οι προτάσεις

Η Ναταλί Κάκκαβα την ρώτησε και τι είναι αυτό που την δυσκολεύει στην συνεργασία της με τον Γιώργο.

«Και να με δυσκολεύει κάτι στη συνεργασία μου με τον Γιώργο, πίστεψέ με δε το κρύβω, δεν καταπιέζομαι. Νομίζω το βλέπετε, απο τις εκφράσεις μου, δεν κρύβομαι» είπε αστειευόμενη η Φαίη Σκορδά.

Αναφορικά με το μέλλον της στην τηλεόραση είπε πως δεν βλέπει να αλλάζει σύντομα τηλεοπτικό πόστο.

«Δεν το έχω οπτικοποιήσει, γιατί αν το σκεφτώ, σημαίνει πως έχω βάλει άλλον στόχο. Ότι έχω φύγει. Δεν έχω φτάσει σε αυτό το στάδιο. Έχει αρχίσει όμως να με γλυκαίνει μία σκέψη για κάτι άλλο. Δεν νομίζω να το τολμήσω και ποτέ για να είμαι ειλικρινής. Αν κάνω κάτι άλλο, δε θα είναι παράλληλα με το Πρωινό» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ