Survivor – Πονοκέφαλος η ομάδα των Διασήμων για τους ιθύνοντες του ριάλιτι επιβίωσης

Survivor – Πονοκέφαλος η ομάδα των Διασήμων για τους ιθύνοντες του ριάλιτι επιβίωσης

Το γεγονός ότι τα ριάλιτι φέτος φαίνεται να έχουν κουράσει το τηλεοπτικό κοινό προβληματίζει τον ΣΚΑΙ

Σε αγώνα δρόμου βρίσκονται οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ για το ξεκίνημα του νέου κύκλου του Survivor.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαβάζουμε στο okmag.gr ακριβώς σε ένα μήνα από σήμερα πρέπει να ολοκληρωθούν όλα τα διαδικαστικά και να έχουν κλείσει τα ονόματα των παικτών που συμμετέχουν στην ομάδα των διασήμων.

Οι υπεύθυνοι θέλουν να κάνουν πρεμιέρα μέσα στα Χριστούγεννα, με πιθανότερη ημερομηνία την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου. Η παραγωγή του Survivor έχει «πονοκεφαλιάσει» προσπαθώντας να βρει ποιοι θα είναι στην ομάδα των διασήμων, καθώς, μετά τα όχι τόσο πετυχημένα ριάλιτι του σταθμού, θέλουν το Survivor να ανατρέψει τα δεδομένα. Οι αρνητικές προτάσεις όμως πέφτουν βροχή, ενώ παλιότεροι παίκτες που είχαν δηλώσει ότι θα τους ενδιέφερε να συμμετέχουν στο ριάλιτι, φαίνεται πως τώρα κάνουν πίσω.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag, τα πρόσωπα που έχουν πει το τελικό «ναι» θεωρούνται από τους υπευθύνους της παραγωγής κάτω των προσδοκιών τους και ότι δεν θα μπορέσουν να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στους πίνακες τηλεθέασης.

Για αυτό τον λόγο φαίνεται πως την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη θα γίνει μεγάλη σύσκεψη παρουσία και του Ατζούν Ιλίτζαλι -με τηλεδιάσκεψη- για να εξετάσουν τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ