Ελληνίδα ηθοποιός έπιασε τον άντρα της «καβάλα» με την κολλητή της – Σκηνές αλλοφροσύνης

Ελληνίδα ηθοποιός έπιασε τον άντρα της «καβάλα» με την κολλητή της – Σκηνές αλλοφροσύνης

Απίστευτο σκηνικό με Ελληνίδα ηθοποιό, να πιάνει στα... πράσα τον σύζυγό της με τη φίλη της!

Ατιμο πράγμα οι… κολλητές. Εκεί που νομίζεις ότι έχεις έναν άνθρωπο δικό σου. Δίπλα σου. Στήριγμά σου. Μέσα σε όλα, για εσένα. Εκεί έρχεται μια κατραπακιά, που σου αλλάζει τη ζωή. Με την παρακάτω τρομερή είδηση, να κάνει το γύρω της Αθήνας.

Το ζευγάρι της ιστορίας μας είναι από τα πιο όμορφα στη σόουμπιζ. Οι αναρτήσεις τους τα τελευταία χρόνια στο Instagram στάζουν μέλι, με την πασίγνωστη ηθοποιό που έχει και πολύ στιλ, να δηλώνει συνεχώς πολύ ευτυχισμένη και τυχερή δίπλα στον καλό της.

Ήρθαν κοντά και τα παιδάκια και η ευτυχία ολοκληρώθηκε! Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε η κυρία της υπόθεσης. Αλλά, τελικά, όλο αυτό το Love story, ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Και να μακροημερεύσει…

Τι συνέβη; Η Ελληνίδα καλλονή έπιασε στα πράσα τον καλό της, να της τα φοράει. Οχι με όποια κι όποια, αλλά με άλλη Ελληνίδα καλλονή, κολλητή φίλη της, αλλά και συνεργάτιδά της! Με αποτέλεσμα να γίνει ο κακός χαμός. Σκηνές αλλοφροσύνης από την απατημένη σύζυγο.

Εδώ, όμως, προκύπτει το πιο ενδιαφέρον της ιστορίας. Διότι τι έμεινε από όλο αυτό; Η κερατωμένη ηθοποιός, συγχώρησε τον άνδρα της. Με βαριά καρδιά, αλλά ο γάμος συνεχίστηκε. Αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τη φιλία και για τη συνεργασία με το τρίτο πρόσωπο. Την πέτρα του σκανδάλου. Οι δρόμοι των δύο κολλητών χώρισαν. Με πολύ άσχημο τρόπο. Και… αγριάδες.

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ