Πώς ήταν πριν τις πλαστικές η Αγγελική Ηλιάδη – Θα πάθετε πλάκα (Pics, Vids)

Πώς ήταν πριν τις πλαστικές η Αγγελική Ηλιάδη – Θα πάθετε πλάκα (Pics, Vids)

Οι αισθητικές αλλαγές που έχει κάνει η Αγγελική Ηλιάδη από τις πλαστικές, είναι κάτι παραπάνω από φανερές.

Η Αγγελική Ηλιάδη, κατά καιρούς έχει δεχτεί έντονη κριτική, καθώς πολλοί σχολιάζουν πως σταδιακά δείχνει να έχει παραμορφωθεί από αλλεπάλληλες αισθητικές επεμβάσεις. Με τις αντιδράσεις να εντύνονται πριν από λίγους μήνες, όταν η 43χρονη τραγουδίστρια επισκέφτηκε ξανά τον πλαστικό χειρουργό της και πολλοί σχολιάζουν πως έγινε αγνώριστη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία όπου η ίδια ποζάρει αγκαλιά με τον πλαστικό της χειρουργό Μιχαήλ Άγγελο Άλμπαν, αποκαλύπτοντας το… νέο της πρόσωπο, το οποίο υποτίθεται πως είναι απαλλαγμένο από τους μαύρους κύκλους, μετά από μια σχετική θεραπεία που έκανε η διάσημη τραγουδίστρια.

Πιο συγκεκριμένα τότε η τραγουδίστρια είχε αναφέρει πως έκανε μια ενέσιμη θεραπεία κάτω από τα μάτια για τους μαύρους κύκλους και για να δείχνουν πιο ξεκούραστα. Όμως οι περισσότεροι από τους δεκάδες χιλιάδες followers της Ηλιάδη, άρχισαν να την κατακρίνουν για το αποτέλεσμα και να σχολιάζουν πως είχε γίνει αγνώριστη.

Με τις φωτογραφίες της πριν τις αισθητικές επεμβάσεις που έκανε πάνω της, να δείχνουν τις αλλαγές. Αλλαγές που στην ίδια αρέσουν, άσχετα τι λέει ή ποια άποψη έχει ο κόσμος. Δείτε τις…

Η τελευταία εικόνα της Αγγελικής Ηλιάδη είναι πολύ πρόσφατη. Σημερινή. Η 43χρονη τραγουδίστρια μπαίνει στη «Φάρμα» και το πρωί μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA γι’ αυτή τη νέα εμπειρία. «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα μπω στη Φάρμα. Τα παιδιά μου δεν ήθελαν και πολύ να πω στο παιχνίδι. Ο μεγάλος μου γιος μου φοβάται ότι θα τον κάνω ρεζίλι», είπε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια.

Για τις δουλειές που θα πρέπει να κάνει δηλώνει έτοιμη και κυρίως το βλέπει σαν διέξοδο από την καθημερινότητα και την ρουτίνα. «Όταν βγω από το παιχνίδι θα ενσωματωθώ στο σχήμα που είχα κανονίσει να εμφανίζομαι πριν πάρω την απόφαση να μπω στο παιχνίδι», λέει η Αγγελική Ηλιάδη και συμπληρώνει: «Αυτό που με ανησυχεί παραπάνω είναι το μπάνιο και το φαγητό, αλλά έχω ήδη αρχίσει να κόβω τα γεύματά μου για αυτό το λόγο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ