Στα παρασκήνια του J2US- To… σκίσιμο της Βανδή, δεν άφησε πολλά στη φαντασία (pics)

Στα παρασκήνια του J2US- To… σκίσιμο της Βανδή, δεν άφησε πολλά στη φαντασία (pics)

Απίθανες φωτογραφίες. Τις ανέβασε η ίδια στο Instagram

Τρελαίνουν κόσμο οι στιλιστικές επιλογές της Δέσποινας Βανδή. Και σε κάθε show του J2US κλέβει την παράσταση. Χθες ήταν φωτιά στα κόκκινα. Και όσο για το σκίσιμο στο φόρεμα της; Οι φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram τα λένε όλα. Και δεδομένα δεν αφήνουν πολλά στη φαντασία.

Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε αυτή την φωτογραφία κάποια στιγμή χτες το βράδυ, φαίνεται όμως ότι λίγο το ταξίδι με τον Βασίλη Μπισμπίκη στην Ιταλία, λίγο το 5ωρο J2US μάλλον κουράστηκε και μας τις χάρισε πριν απο λίγες ώρες.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια και κριτής του J2US απολαμβάνει να μας τρελαίνει και φαίνεται απο τις φωτογραφίες που αναρτεί τον τελευταίο καιρό και ειδικά μετά την αποκάλυψη ότι είναι ζευγάρι με τον πρωταγωνιστή της σειράς Κομάντα και Δράκοι του MEGA.

Αυτή την φορά όμως είπε να το τερματίσει φορώντας το κόκκινο φόρεμα που όλοι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, το οποίο όμως φαίνεται σε όλο του μεγαλείο στις φωτογραφίες που ανάρτησε απο τα παρασκήνια και με το οποίο μας χαρίζει τα ατελείωτα και πολύ εντυπωσιακά της πόδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ