Κονδυλάτος – Η αιχμηρή απάντηση σε Γερμανού – Χρηστίδου: «Δεν κάνουν νούμερα, γίνονται νούμερα…»

Κονδυλάτος – Η αιχμηρή απάντηση σε Γερμανού – Χρηστίδου: «Δεν κάνουν νούμερα, γίνονται νούμερα…»

Χαμός έγινε με τις δηλώσεις που έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος για το #metoo και ο σχεδιαστής κοσμημάτων μέσα από το Πρωινό τα έχωσε στη Σίσσυ Χρηστίδου και τη Ναταλία Γερμανού, που σχολίασαν τις δηλώσεις του!

Ο Περικλής Κονδυλάτος είχε αναφέρει: «Δεν νομίζω ότι το να βγαίνουν διαρκώς όλοι και να κατηγορούν, ειδικά στον κόσμο του θεάματος, ότι έχουν βιαστεί, ότι θα αλλάξει τίποτα. Μήπως χρειαζόμαστε περισσότερη παιδεία; Έχει γίνει τρομακτικό το σκηνικό. Δεν μπορείς να πεις ότι μια κοπέλα έχει παραπάνω κιλά, body shaming».

Σήμερα, 8 Νοεμβρίου, ο Περικλής Κονδυλάτος έδωσε την απάντησή του στην Σίσσυ Χρηστίδου και τη Ναταλία Γερμανού που σχολίασαν τις δηλώσεις του.

Αρχικά είπε: «Έχει παραφραστεί αυτό που είπα. Αν κάποιοι άνθρωποι θεωρούν ότι μπορούν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και να λύνουν τις υποθέσεις στα κανάλια και να γίνουν οι παρουσιαστές δικαστές, να μας το πουν. Μερικές φορές το να βγαίνουμε στα κανάλια είναι το ίδιο με το να παίρνουμε ένα όπλο και να σκοτώνουμε την υπόληψη του άλλου. Μπορεί να έχει άδικο, όμως πρέπει να το κάνουμε με τον τρόπο του νόμου. Αυτό είπα.»!

Και πρόσθεσε: «Κιτρινίζουν και δημιουργούν ιστορίες και θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Αναφέρομαι σε κάτι κυρίες, οι οποίες το τελευταίο βιβλίο που διάβασαν ήταν ο Όλιβερ Τουίστ στο δημοτικό και η Super Κατερίνα στο γυμνάσιο και ένα Άρλεκιν στα 30 τους. Δεν μπορούν να μιλάνε για παιδεία σε εμένα. Είπα ας πάρουμε το πρόβλημά μας να το πάμε στα χέρια του νόμου. Θέλω να μου πείτε σε τι βοηθάει να βγαίνουμε στα κανάλια και να λέμε ότι έγινε το τάδε περιστατικό πριν από 30-40 χρόνια. Είδατε εσείς να αλλάζει κάτι; Δεν είδαμε περισσότερες γυναικοκτονίες τον τελευταίο καιρό; Είδατε κάποιον να φοβάται; Να μιλάνε τα θύματα στα δικαστήρια κατευθείαν.»!

Τέλος ανέφερε ο Περικλής Κονδυλάτος: «Θεωρώ ότι πέφτουν σε μια παγίδα στο να κάνουν νούμερα και τα λένε αυτά. Δεν κάνουν νούμερα, γίνονται νούμερα. Άμα είναι να βάλουν και το αστέρι του σερίφη η Σίσσυ Χρηστίδου και η συμπαθέστατη Ναταλία Γερμανού, να βάλουν ένα αστέρι του σερίφη και να μας πουν είμαστε ο νόμος. Κορίτσια δεν είστε ο νόμος, είστε παρουσιάστριες και κάνετε πολύ καλά τη δουλειά σας. Είστε στην ψυχαγωγία περισσότερο, μάλλον διασκέδαση γιατί ψυχαγωγία είναι η αγωγή της ψυχής- δεν το βλέπουμε αυτό»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ