Thug Slime – Ποιος είναι ο ράπερ του αιματηρού περιστατικού στη Λένορμαν – Φίλος του Mad Clip και συμμαθητής του Αντετοκούνμπο (vid)

Thug Slime – Ποιος είναι ο ράπερ του αιματηρού περιστατικού στη Λένορμαν – Φίλος του Mad Clip και συμμαθητής του Αντετοκούνμπο (vid)

«Μικρό με γοήτευαν οι παράνομοι»

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (9/11) στον Κολωνό, μετά το αιματηρό επεισόδιο στην οδό Λένορμαν, στο οποίο ένας από τους πρωταγωνιστές ήταν ο ράπερ Thug Slime.

Από το επεισόδιο που προηγήθηκε μεταξύ τεσσάρων αλλοδαπών και ενός Ελληνα, υπήρξαν δύο τραυματίες, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ έγιναν και άλλες δύο προσαγωγές -εκτός του νεαρού Βουλγαρονιγηριανού καλλιτέχνη, που φέρεται να είναι πρωταγωνιστής στο σκηνικό.

Ποιος είναι, όμως, ο Thug Slime;

Ο «Thug Slime» γεννήθηκε το 1996 στη Σόφια. Η μητέρα του είναι από τη Βουλγαρία και ο πατέρας του από την Νιγηρία. Οταν πήγαινε στην α’ Δημοτικού, η οικογένεια μετακόμισε στα Σεπόλια και όπως έχει πει ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξη του, η περιοχή αυτή έπαιξε μεγάλο ρόλο στη μουσική και τους στίχους του.

Στον χώρο της ραπ κατάφερε να γίνει γνωστός το τελευταίο διάστημα, καθώς το 2020 κυκλοφόρησε δυο άλμπουμ που έτυχαν μεγάλης αποδοχής.

Μάλιστα, τον περασμένο Φεβρουάριο κυκλοφόρησε και κομμάτι στο οποίο συνεργάστηκε με τον Mad Clip και τον FY. Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το «Prince» κατέκτησε τις πρώτες θέσεις των digital charts, ενώ το βίντεο κλιπ μπήκε τάχιστα στα trends του YouTube.

Φίλος του Mad Clip και συμμαθητής του Αντετοκούνμπο

«Γνωρίστηκα με τον Mad Clip το ’18, όταν γυρνούσε ένα κλιπ, το «Λώρα», που ήταν πολλοί μέσα. Τον Φεβρουάριο του ’20 μου έστειλε μήνυμα να βρεθούμε σε ένα live του στο Περιστέρι, μιλήσαμε, μου εξήγησε ότι η Capital δεν είναι απλώς ένα label, είναι οικογένεια, και τα βρήκαμε. Μετά βρεθήκαμε με τους υπόλοιπους, με τον Light, με τον Skive, με τον FY, στην πολυπλατινένια απονομή για την Capital και την Panik που έγινε σε ξενοδοχείο στο Σύνταγμα, γνωριστήκαμε», έχει πει για τον Mad Clip.

«Ήμουν στο ίδιο σχολείο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο»

«Στην Αθήνα μετακομίσαμε όταν ήμουν στην πρώτη δημοτικού, στα Σεπόλια. Τα Σεπόλια έχουν παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στη μουσική και στους στίχους μου, με έχουν επηρεάσει πολύ στον τρόπο που γράφω. Η γειτονιά μου έχει ό,τι έχουν οι γειτονιές στα Πατήσια, στην Κυψέλη, στην Αττική, στον Άγιο Νικόλαο, και έχει απ’ όλα, τα καλά της και τα κακά της. Έχει απλούς ανθρώπους, ηλικιωμένους που ζουν εκεί 70 χρόνια, πολλούς ξένους, Τσιγγάνους, αλλά έχει και εγκληματικότητα, παρανομία, φόνους. Γι’ αυτό έχει και πάρα πολλή αστυνομία, πολλούς της ομάδας ΔΙΑΣ, πολλούς ΟΠΚΕ, πολλή ασφάλεια» είχε πει στη Lifo τον Ιανουάριο.

«Ήμουν στο ίδιο σχολείο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Με τον Κώστα, τον αδερφό του, ήμασταν στην ίδια τάξη. Έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή μου. Τους θυμάμαι να παίζουν συνέχεια μπάσκετ, το βράδυ να πηγαίνουν στις προπονήσεις. Όσα έχουν καταφέρει τους αξίζουν. Δούλεψαν πολύ σκληρά γι’ αυτό» είχε συμπληρώσει.

«Μικρό με γοήτευαν οι παράνομοι»

Σε άλλο σημείο είχε πει πως «μεγαλώνοντας σε αυτό το περιβάλλον, με έχουν επηρεάσει πολύ οι ιστορίες που άκουγα. Μικρό με γοήτευαν οι παράνομοι, τους είχα ως πρότυπο, γιατί τους έβλεπα στη γειτονιά με ωραία αμάξια, ωραία ρούχα, ωραία ρολόγια, να κυκλοφορούν με ωραίες κοπέλες, και για ένα παιδί ήταν σαν παράδειγμα του πώς «πρέπει να είναι ένας άντρας». Μου έχουν μείνει όλα αυτά από τότε.

Είναι μια ωραία γειτονιά τα Σεπόλια, όπου όλοι οι άνθρωποι γνωρίζονται μεταξύ τους, όπως σε κάθε γειτονιά. Δεν είναι γειτονιά που σε αναγκάζει να βγεις σκληρός. Υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν delivery, παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο, το τι θα γίνεις είναι θέμα επιλογών, ξεκάθαρα».

«Οι νέοι ράπερ κουβαλάνε όλον τον ενθουσιασμό και τα λάθη της ηλικίας»

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλοι οι νέοι ράπερ είναι άτομα πολύ νεαρά που κουβαλάνε όλον τον ενθουσιασμό και τα λάθη που έχει αυτή η ηλικία. Και κάνουν μόνοι τους μουσική, δεν έχουν κανέναν να τους ελέγχει, είναι για πρώτη φορά ελεύθεροι να πουν και να κάνουν ό,τι θέλουν.

Στα 18 δεν είσαι ο ίδιος που είσαι στα 24 και σίγουρα είσαι πολύ αλλιώτικος στα 35. Όσοι κρίνουν, πρέπει να έχουν την υπομονή να δουν πώς θα εξελιχθούν αυτά τα παιδιά. Στην Ελλάδα οι σούπερ σταρ είναι το πολύ 25 χρονών και έχουν χτίσει μια καριέρα μόνοι τους. Ε, δεν θα είναι ίδιοι στα 30 τους, ούτε σε ήχο ούτε σε στίχο» τόνιζε σε άλλο σημείο.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ