Στο πλευρό εντυπωσιακής παρουσιάστριας ο Κρατερός Κατσούλης

Στο πλευρό εντυπωσιακής παρουσιάστριας ο Κρατερός Κατσούλης

Τον είδαμε ξανά στην τηλεόραση

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου εδώ και σχεδόν τρεις μήνες έχουν ανακοινώσει τον χωρισμό τους, γεγονός που επί της ουσίας είχε λάβει τόπο αρκετό καιρό, προτού το γνωστοποιήσουν από κοινού, κάτι που έδωσε σε αμφότερους τον χρόνο να «στρώσουν» μια νέα καθημερινότητα.

Η ξανθιά παρουσιάστρια συνεχίζει στη… συνήθειά της μέσα από τη δουλειά, όπου την έχουμε συνηθίσει στην τηλεόραση, έχοντας πάρει και μεταγραφή στο Mega, ενώ ο πρώην σύζυγός της έχει στραφεί σε άλλα ενδιαφέροντα, με επίκεντρο τον πολυχώρο των ουκ ολίγων δραστηριοτήτων, κυρίως για παιδιά.

Η νέα παρουσία του στην τηλεόραση

Ο ίδιος, πάντως, αποδεικνύεται πάντοτε ευγενέστατος μπροστά στις κάμερες και δεν τις αποφεύγει, παρότι έχει εκφράσει την επιθυμία του να μην είναι μέρος της ελληνικής τηλεόρασης σε καθημερινή βάση, όντας μάλιστα έξαλλος πρόσφατα σε μια ερώτηση για τον χαμό της μητέρας της άλλοτε συζύγου του.

Εσχάτως, πάντως, βρήκαμε τον Κατσούλη στο «Celebrity Game Night» του Mega με τη Σμαράγδα Καρύδη, με τον ίδιο να βρίσκεται στο πλευρό μιας άλλης παρουσιάστριας. Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τη συνάδελφό του Μπέτυ Μαγγίρα, με την παρέα τους να προσφέρει ένα ακόμη όμορφο βράδυ στο γνωστό τηλεπαιχνίδι.

Κρατερός Κατσούλης στο Celebrity Game Night
Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ