Νέο σοκ για Φιλιππίδη

Νέο σοκ για Φιλιππίδη

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τη σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου.

Για τη σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και την Ελπίδα Νίνου μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, με φόντο δημοσίευμα που αναφέρει πως η σύζυγος του προφυλακισμένου ηθοποιού αναζητά μάρτυρες για να καταθέσουν υπέρ του.

«Εγώ είμαι ένας από τους ανθρώπους που ήμουν κοντά στη ζωή του Πέτρου για πάρα πολλά χρόνια και δεν σταμάτησα ποτέ να συναντιέμαι μαζί του, ακόμα και όταν δεν δουλεύαμε. Και με τη σύζυγό του ήμασταν πάρα πολύ καλοί φίλοι και πολύ συχνά τη συμβούλευα για διάφορα πράγματα. Δεν θέλω όμως να επεκταθώ σε πολύ προσωπικά πράγματα», δήλωσε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας, στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα».

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λέφα ο οποίος υποστήριξε σε συνένετευξή του πως η Ελπίδα Νίνου τον πήρε τηλέφωνο προκειμένου να να πει δημόσια πως ο σύζυγός της δεν έχει κάνει τίποτα από όσα τον κατηγορούν.

«Έχει δικαίωμα ο κάθε άνθρωπος να λέει, όπως είπε ο Γιώργος ο Λέφας την άποψή του για αυτά που συνέβησαν την περίοδο που εκείνος δούλευε. Και είναι πολύ χαρακτηριστικό ότι ο Γιώργος Λέφας σταμάτησε να κάνει παρέα μαζί του ή να έχει σχέσεις οικογενειακές. Κάτι δείχνει» σχολίασε ο κ. Μπιμπίλας.

Αποκάλυψε επίσης ότι ο ίδιος έχει επικοινωνήσει με τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη. «Κι εγώ έχω επικοινωνήσει με την Ελπίδα Νίνου. Δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Ασφαλώς δεν μπορεί να είναι σε καλή κατάσταση ένας άνθρωποςς που ο σύζυγός της είναι προφυλακισμένος και η ίδια προσπαθεί με κάθε τρόπο να δικαιολογήσει αυτά που κατά την άποψή μου είναι αδικαιολόγητα» σημείωσε.

Την ίδια ώρα, δεν δίστασε να πει πως ο κατηγορούμενος ηθοποιός τον έβαλε μάρτυρα υπεράσπισης εν αγνοία του.

«Κι εμένα ο Πέτρος με έβαλε μάρτυρα υπεράσπισής του χωρίς να το γνωρίζω. Όταν έφτασα στην εισαγγελία έμαθα ότι είμαι μάρτυρας υπεράσπισης. Είπα στον εισαγγελέα ότι εγώ θέλω να μην χαρακτηριστώ μάρτυρας υπεράσπισης και ο ίδιος με χαρακτήρισε μάρτυρα αληθείας», κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πηγή: thetoc.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ