Διάσημος αθλητής έστειλε το πέος του σε υπάλληλο – Στο πλευρό του η… σύζυγός του! (Pics)

Διάσημος αθλητής έστειλε το πέος του σε υπάλληλο – Στο πλευρό του η… σύζυγός του! (Pics)

Παραιτήθηκε από αρχηγός έπειτα από ένα σοκαριστικό σκάνδαλο sexting.

Ο παντρεμένος πατέρας δύο παιδιών από την Τασμανία, Τιμ Πέιν, βρίσκεται υπό έρευνα για ροζ σκάνδαλο. Έστειλε φωτογραφία του πέους του και χυδαία μηνύματα σε υπάλληλο της ομάδας.
Ο 36χρονος αθλητής έστειλε μια φωτογραφία του πέους του σε μια πρώην υπάλληλο της ομάδας του μαζί με μια σειρά από πρόστυχα μηνύματα, πολλά από τα οποία δεν μπορούν να δημοσιευτούν.

«Είμαι σοβαρά σκληρός»

«Θες να γευτείς το π… μου; Γαμ… με, είμαι πολύ σκληρός» έγραφε ένα από τα πιο λάιτ μηνύματα που έστειλε στην υπάλληλο του κρίκετ της Τασμανίας.
Η κοπέλα του απάντησε πως νόμιζε ότι ξεκουράζει τα χέρια του και της είπε: «Πρέπει να εκτονωθεί η ένταση. Τελείωσε με με αυτά τα χείλη τότε».

Η επιστολή καταγγελίας αφού απολύθηκε

Η υπάλληλος έστειλε μια επιστολή καταγγελίας στο Cricket Australia και στο Cricket Tasmania το 2018 –πυροδοτώντας τη σχετική έρευνα– και έγραψε επίσης προς την Αυστραλιανή Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σχετικά με τα πρόστυχα κείμενα.
Η γυναίκα ανέφερε στην αλληλογραφία που είχε με αξιωματούχους του κρίκετ τον Ιούνιο του 2018 ότι προσβλήθηκε από τη σεξουαλικά σαφή, ανεπιθύμητη και αυτόκλητη εικόνα του αθλητή με τα γεννητικά του όργανα και τα «γραφικά σεξουαλικά σχόλιά του» .

«Μετανιώνω για το λάθος μου»

Ο Τιμ Πέιν, πάντως, παραιτήθηκε σήμερα από αρχηγός της ομάδας κρίκετ της Αυστραλίας για το σεξουαλικό σκάνδαλο.
«Είναι μια απίστευτα δύσκολη απόφαση, αλλά η σωστή για εμένα, την οικογένειά μου και το κρίκετ. Μετανιώνω για το λάθος μου από τη στιγμή που συνέβη» τόνισε δακρυσμένος για το σκάνδαλο «sexting».

Αθωώθηκε αρχικά

Η έρευνα διενεργήθηκε το 2018 μετά από καταγγελία της υπαλλήλου. Τελικά, αθωώθηκε και το θέμα κρατήθηκε μυστικό. Σύμφωνα με την «Daily Mail», στα μηνύματα υπήρχαν εικόνες του πέους του παίκτη, αλλά και πολύ άσεμνα κείμενα.
Τα μηνύματα είχαν σταλεί μεταξύ 22 και 23 Νοεμβρίου 2017 προτού ο παίκτης γίνει αρχηγός της ομάδας, στην οποία παρέδωσε σήμερα το περιβραχιόνιο. Η ομοσπονδία δεν γνώριζε τα γεγονότα μέχρι τον Μάρτιο του 2018, την εποχή δηλαδή που ο Πέιν ήταν ήδη αρχηγός.

Τον στηρίζει η σύζυγός του

Η Μπόνι, σύζυγος του Τιμ Πέιν, δεν σταμάτησε ποτέ να υποστηρίζει τον σύζυγό της και τα τελευταία, τουλάχιστον, τρία χρόνια η ζωή του αθλητή ήταν στο επίκεντρο πολλών επικρίσεων. Αλλά αυτή ήταν πάντα εκεί, παρόλο που ήξερε ότι έστελνε πρόστυχα μηνύματα σε μια από τις υπαλλήλους .

«Οι ενέργειές μου δεν ανταποκρίνονται στα πρότυπα ενός αρχηγού»

Ο πρόεδρος της ομάδας κρίκετ είπε ότι η οργάνωση απέλυσε τη γυναίκα νωρίτερα, αλλά δεν ανέφερε τα μηνύματα εκείνη τη στιγμή, μα έπειτα από εφτά μήνες.
Σε κάθε περίπτωση, οι δυο τους αντάλλαξαν μηνύματα για περίπου ένα χρόνο.
«Με δεύτερη σκέψη, οι ενέργειές μου το 2017 δεν ανταποκρίνονται στα πρότυπα ενός αρχηγού της εθνικής ομάδας ή της κοινότητας γενικότερα. Γι’ αυτό αποσύρομαι από αρχηγός. Λυπάμαι βαθιά για τον πόνο που προκάλεσα στη γυναίκα μου, την οικογένειά μου και το άλλο άτομο που έχει πληγεί. Λυπάμαι για τη ζημιά που έχω προκαλέσει στη φήμη του αθλήματός μας» τόνισε.
View this post on Instagram

A post shared by Bonnie Paine (@bon.paine)

Πηγή: sputniknews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ