Κουκλάρα στήριγμα στον Σερβετάλη – Εντυπωσιάζει η σύζυγος του ηθοποιού που προκάλεσε σάλο (Pics)

Κουκλάρα στήριγμα στον Σερβετάλη – Εντυπωσιάζει η σύζυγος του ηθοποιού που προκάλεσε σάλο (Pics)

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Εδώ και κάτι ώρες έχουν ξεσπάσει οι περισσότεροι με το θέμα του Άρη Σερβετάλη ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από την παράσταση «Ρινόκερος» καθώς δεν συμφωνεί με τον διαχωρισμό μεταξύ των ανθρώπων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή για αυτό και σπάνια τους βλέπουμε σε εξόδους μαζί με την Έφη Μπίρμπα.

Να τονίσουμε, πως ο Άρης Σερβετάλης και η αγαπημένη του σύζυγος, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο μεγάο βήμα στην σχέση τους, το 2009. Από τότε μέχρι σήμερα φαίνεται η σχέση τους να κρατά γερά αφού είναι τρελά ερωτευμένοι.

Μάλιστα για τον γάμο του, ο γνωστός ηθοποιός είχε δηλώσει δημόσια: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό, η κοινή πίστη σε κάτι είναι ο κοινός μας παρονομαστής, έχουμε τον ίδιο στόχο. Πηγαίνουμε προς την ίδια κατεύθυνση από παράλληλους δρόμους, δεν χρειάζεται να ταυτίζεται ο ένας με τον άλλον. Αυτό είναι βέβαια ένας καθημερινός αγώνας. Πέφτεις, ξανασηκώνεσαι, και πάλι από την αρχή. Είναι όμως σημαντικό να υπάρχει αυτή η κοινή πίστη».

Κατά καιρούς η κάμερα του YouWeekly.gr τους έχει απαθανατίσει μαζί. Μάλιστα, εμείς έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Αποκλειστικές φωτογραφίες Σερβετάλη – Μπίρμπα

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ