Ιρίνα Σάικ – Η εμφάνιση στο κόκκινο χαλί που «έκοψε» την ανάσα

Ιρίνα Σάικ – Η εμφάνιση στο κόκκινο χαλί που «έκοψε» την ανάσα

Η Ιρίνα Σάικ είναι στα καλύτερα της...

Άκρως αποκαλυπτική και σέξι η Ιρίνα Σάικ στην πρεμιέρα του πρώην συντρόφου της, Μπράντλεϊ Κούπερ.

Το ζευγάρι τράβηξε δρόμους χωριστούς του 2019, αλλά οι φήμες για επανασύνδεση έχουν φουντώσει το τελευταίο διάστημα. Και αυτή η κοινή εμφάνιση του διάσημου μοντέλου με τον πρώην αγαπημένο της και χολιγουντιανό σταρ σίγουρα τις ενισχύει.

Η Ιρίνα Σάικ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα για τέσσερα χρόνια και το 2019 αποφάσισαν και επίσημα να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Το 2017 το πρώην ζευγάρι απέκτησε την κόρη του, την 4χρονη πια Λία Ντε Σέιν, που είναι η βασική προτεραιότητα και για τους δυο. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν φήμες πως η Ιρίνα και ο Μπράντλεϊ είναι κοντά στην επανασύνδεση. Η σέξι εμφάνιση της διάσημης καλλονής μάλιστα στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας του Κούπερ, Nightmare Alley στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Τετάρτης φούντωσε αυτές τις φήμες.

Η 35χρονη καλλονή στήριξε τον πρώην της και έκανε μια αποκαλυπτική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας. Εκεί βρέθηκαν φυσικά και οι πρωταγωνιστές της ταινίας, Nightmare Alley: Μπράντλεϊ Κούπερ και Ρούνι Μάρα.

Ωστόσο, τις εντυπώσεις κέρδισε η Ιρίνα Σάικ. Το μοντέλο εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με την επίσης καλλονή, Στέλα Μάξγουελ. Η ίδια επέλεξε για την εμφάνισή της ένα μαύρο κοστούμι με λεπτή ρίγα. Το σύνολό της αποτελείται από παντελόνι σε ίσια γραμμή και ένα blazer που έφθανε ως τους γοφούς της. Μέσα από το σακάκι, η Ιρίνα Σάικ φόρεσε μαύρες δερμάτινες τιράντες που κάλυπταν το στήθος της και μια μαύρη ζώνη. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ