GNTM – Το concept, η έμπνευση από τον Alexander McQueen και η αποχώρηση που μας έκανε να δακρύσουμε!

GNTM – Το concept, η έμπνευση από τον Alexander McQueen και η αποχώρηση που μας έκανε να δακρύσουμε!

Στο επεισόδιο του GNTM της Δευτέρας (6-12) ζήσαμε μοναδικές στιγμές και, ίσως, το πιο δύσκολο concept που έχουμε δει ποτέ στον διαγωνισμό από την αρχή της σεζόν.

Το Greece’s Next top Model έφτασε πλέον στο final countdown, αφού πλέον μιλάμε για την τελική πεντάδα του διαγωνισμού, η οποία είναι έτοιμη να ριχτεί στη μάχη για την ανάδειξη του νικητή της φετινής σεζόν.

Το μάθημα χρωμάτων από τον Άγγελο Μπράτη

Το επεισόδιο του GNTM της Δευτέρας (6-12) ήταν και ένα από τα πιο ιδιαίτερα του διαγωνισμού, δεδομένου τόσο του challenge, όσο και του ιδιαίτερου concept που είδαμε. Η μέρα των παιδιών ξεκίνησε με ένα πολύ χρήσιμο μάθημα από τον σχεδιαστή και κριτή τους, Άγγελο Μπράτη, ο οποίος έμαθε στα παιδιά την χρησιμότητα που έχουν τα χρώματα σε μια φωτογράφιση. Αυτό ήταν κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, από την άπαψη του ότι τα χρώματα δημιουργούν συναισθήματα, εικόνες και ζωντάνια.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Το συγκλονιστικό concept της δοκιμασίας αποχώρισης

Σε ότι αφορά το concept της δοκιμασίας αποχώρησης, αυτό ήταν κάτι που σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε. Τόσο η Ζενεβιέβ, όσο και ο Άγγελος Μπράτης ενημέρωσαν τα παιδιά ότι όλα έγιναν εξειδικευμένα για το GNTM και ότι ήταν μια δοκιμασία, που ετοίμαζαν μήνες. Πιο συγκεκριμένα, επρόκειτο για μια φωτογράφιση με κίνηση, εμπνευσμένη από το κλείσιμο του show του Alexander McQueen το 1998, η οποία είχε γίνει για την παρουσίαση της συλλογής Άνοιξη- Καλοκαίρι του 1999, με πρωταγωνίστρια την Shalom Harlow. Η συγκεκριμένη σκηνή αποτέλεσε τομή για την μετάβαση της μόδας στον 21ο αιώνα, σύμφωνα και με τον Άγγελο Μπράτη.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Τα disadvantage και το παράπονο της Όλγας στο πλατό

Κατά τη διάρκεια του σετ, η Όλγα έδωσε τα disadvantage στην Κυβέλη, η οποία δεν θα είχε καμία απολύτως καθοδήγηση από τους coaches, και στην Ειρήνη, η οποία θα έπρεπε να βγάλει την καλύτερη λήψη σε μόλις ένα λεπτό. Πέρα από αυτό, όπως είδαμε, η Όλγα ήταν εκείνη που δυσκολεύτηκε αρκετά κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης και τα κορίτσια τα πήγαν αρκετά καλά. Στο πλατό, είδαμε την Όλγα να τονίζει στους κριτές ότι το disadvnatage της απέναντι στη Κυβέλη δεν τηρήθηκε απόλυτα, δεδομένου ότι ο Γιώργος Καράβας έδωσε μια μικρή οδηγία στη Κυβέλη.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Οι top φωτογραφία και η αποχώρηση, που μας έκανε να δακρύσουμε

Μετά την ολοκλήρωση της κριτικής των παικτών, η Αγάπη, που δεν άκουσε και τις καλύτερες κριτικές, ξέσπασε σε κλάμματα, γιατί δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει τους κριτές τόσο όσο εκείνη ήθελε. Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Η φωτογραφία που κέρδισε τις εντυπώσεις και ήταν η απόλυτη got the job ήταν εκείνη του Κωνσταντίνου, ο οποίος τα έδωσε όλα on set.

Στο bottom two βρέθηκε ο Αγγαίος και η Αγάπη, που οι φωτογραφίες του, αν και ήταν πολύ καλές, είχαν πολύ ελάχιστες αποκλείσεις η μία με την άλλη. Η Ισμήνη τόνισε και στους δυο ότι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έδειξαν επαγγελματισμό, προσωπικότητα και συνέπεια απέναντι σε όσα τους ζητήθηκαν. Η Αγάπη δυστυχώς έιναι εκείνη που αποχώρησε απο τον διαγωνισμό, μια ανάσα πριν από τον τελικό του φετινού GNTM. Οι κριτές την αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια και της έδωσαν τις καλύτερες ευχές για ένα λαμπρό μέλλον.

Δείτε το βίντεο από την αποχώρηση της παρακάτω:

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προσπάθειες των μοντέλων:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ