Χαμός με Φλωρινιώτη και Πιτσούλη – «Την έχω χε…νη, δεν ξέρω πως χε…ν οι μύγες» (vid)

Χαμός με Φλωρινιώτη και Πιτσούλη – «Την έχω χε…νη, δεν ξέρω πως χε…ν οι μύγες» (vid)

Πυρ και μανία ο Γιώργος Φλωρινιώτης για τις δηλώσεις της ηθοποιού, Πηνελόπης Πιτσούλη

Έξαλλος στο Πρωινό ο Γιάννης Φλωρινιώτης με τα όσα είπε η Πηνελόπη Πιτσούλη για το σχήμα της παράστασης «Νικοτιτανικός».

«Είναι ένα περίεργο σχήμα, είναι ένα όχι άλλο θέατρο! Εγώ δεν θα πήγαινα ακόμα κι αν πεινούσα. Ο κ. Φλωρινιώτης θα είναι για μένα ένα ξένο σώμα γιατί εκείνος είναι τραγουδιστής κι εγώ είμαι ηθοποιός» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η Πηνελόπη Πιτσούλη σε προηγούμενες δηλώσεις της στο Πρωινό.

«Έχω εκνευριστεί πολύ με τις δηλώσεις της κυρίας… Πιτσούλη»
«Έχω εκνευριστεί πολύ με τις δηλώσεις της κυρίας… Πιτσούλη, είπαμε; Δεν ξέρω αν αυτή πεινάει, εγώ δεν έχω θέμα επιβίωσης. Δεν κάνω τον Νικοτιτανικό για τα λεφτά. Κατέκρινε και υποτίμησε όλη την ομάδα των πρωταγωνιστών που είμαστε εκεί. Είπε ότι είμαι ξένο σώμα στην παράσταση. Την πληροφορώ ότι είμαι τραγουδιστής, ηθοποιός και χορευτής.

Πώς κυρία μου από τη στιγμή που δεν έχεις δει μια παράσταση, πώς την κατακρίνεις; Πιο πολύ με στεναχώρησε που είπε ότι θα έρθει το κυπριακό κοινό να μας γιουχάρει. Δεν τη γνωρίζω καθόλου την κυρία Πιτσούλη. Να ευχαριστεί το Θεό που ο Ρέππας, ο Παπαθανασίου και ο Ρήγας την έκαναν λίγο γνωστή. Δεν είναι μεγάλη πρωταγωνίστρια.

Επειδή έγινες γνωστή κυρία μου, μπορείς να βρίζεις και να υποτιμάς τον κόσμο; Έκανε η μύγα κ…ο κι έχ…ε τον κόσμο όλο. Πώς κυρά μου λες τέτοια πράγματα, που είσαι μορφωμένη υποτίθεται; Είναι κακιά γυναίκα και ζηλιάρα. Πρέπει να ζητήσει από όλους συγγνώμη. Από εμένα δεν χρειάζεται γιατί την έχω χεσ…νη. Να σκεφτείς τι λες, μεγάλη γυναίκα είσαι», είπε ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ