Ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ!

Ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ!

Το φινάλε της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», η επιστροφή, τα σενάρια, το συμβόλαιο Νίκου Μουτσινά και η «Βάνια» που πήρε θέση για να τελειώσει κάθε κουβέντα.

O Νίκος Μουτσινάς, μετά από μία επιτυχημένη χρονιά με την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, ιδιαίτερα χαρούμενος, αφού διασκέδασε με τους τηλεθεατές του στην τελευταία εκπομπή του για το 2021, στο τέλος, τους αποχαιρέτησε δίνοντας ραντεβού ξανά μαζί τους, το 2022.

«Να έχετε υπέροχες γιορτές. Κάντε το λιγότερο δυνατό, μη βάζετε τρέλα. Καθίστε σε μία ηρεμία, μαζευτείτε με ανθρώπους που αγαπάτε, που περνάτε καλά. Εμείς θα τα πούμε Δευτέρα 3 Ιανουαρίου το 2022. Καλές Γιορτές» είπε ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρετώντας τους τηλεοπτικούς φίλους» του για τις γιορτές.

Βεβαίως, ο αποχαιρετισμός του παρουσιαστή του ΣΚΑΪ για τις γιορτές, έκανε πολλούς να επαναφέρουν στο μυαλό τους τις συζητήσεις που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα για το μέλλον του. Μέλλον που κατά κάποιους είναι αβέβαιο. Κατά άλλους, είναι «κλειδωμένο» στο κανάλι του Φαλήρου.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι πριν από αρκετό καιρό είχαν προκύψει δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μουτσινά να μένει… ελεύθερος από τον ΣΚΑΪ και να έχει δεχθεί πολύ μεγάλη, σχεδόν διπλάσια προσφορά από τον ΑΝΤ1. Κάτι, ωστόσο, που δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά.

Τουναντίον, μάλιστα, δεν έχουν περάσει παρά δύο εβδομάδες από την ημέρα που η πιο στενή συνεργάτιδα του Μουτσινά, Ματίνα Νικολάου, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», είχε βάλει σε άλλη βάση τα πράγματα, ξεκαθαρίζοντας πως ο Μουτσινάς δεν είναι… free agent.

«Ο Νίκος έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, οπότε συνεχίζω μαζί του. Η Βάνια είναι πάντα μαζί του. Δεν ξέρω πως σχολιάζει ο καθένας τον Νίκο αλλά σε αυτό που κάνει είναι μοναδικός» είπε χαρακτηριστικά η Ματίνα Νικολάου, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αφήσει στην άκρη τα σενάρια… Τα οποία, βεβαίως, ποτέ δεν σταματούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ