Ο κόσμος τα έχει χαμένα – Μποντιμπιλντεράς το «κάνει» με… τασάκι – Και απατάει τις δύο «συζύγους» του! (Pics)

Ο κόσμος τα έχει χαμένα – Μποντιμπιλντεράς το «κάνει» με… τασάκι – Και απατάει τις δύο «συζύγους» του! (Pics)

Κι όμως, στη ζωή του «μερακλή» πανσεξουαλικού bodybuilder, υπάρχει και μια ακόμη μεγάλη ερωτική έλξη. Μια μεταλλική μάσκα.

Η πανδημία έχει επηρεάσει πολύ κόσμο. Σε σημείο κάποιοι να τα έχουν χάσει τελείως. Ενώ κάποιοι άλλοι, είτε τα έχουν χάσει είτε προσποιούνται εξαιρετικά ότι ζουν σε ένα δικό τους, τελείως παρανοϊκό σύμπαν! Όπως ο φίλος μας ο Γιούρι!

Ο Γιούρι Τολότσκο, λοιπόν, ένας «πανσεξουαλικός» bodybuilder από το Καζακστάν που παντρεύτηκε προηγουμένως τη Margo, μια κούκλα του σεξ, για να τη «χωρίσει» αργότερα για δύο άλλες κούκλες, που ονομάζονται Lola και Luna, ανακοίνωσε ότι έχει… μεγάλα σχέδια για τις άψυχες συντρόφους του, για την περίοδο των γιορτών.

«Πρόσφατα είχα πολλή δουλειά να κάνω, οπότε αφιερώνω λιγότερο χρόνο μαζί τους», είπε ο Γιούρι σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Mirror». «Αλλά για τις επερχόμενες διακοπές, θα διασκεδάσουμε λίγο»… απείλησε. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Γιούρι -που έδωσε τέλος στον γάμο του με την πρώτο κούκλα σεξουαλική-σύζυγό του αφού την… «απάτησε» με μεταλλική μάσκα – αποκάλυψε ότι εκτός από τις νέες «συζύγους» του, έχει και καυτό… τασάκι.

«Το θέμα είναι ότι η Λόλα και η Λούνα είναι οι γυναίκες μου. Λατρεύω όταν είναι δίπλα μου στο σπίτι μου. Το τασάκι είναι σαν εραστής για μένα. Το βλέπω δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα», είπε. Και το εννοούσε.

Προηγουμένως, ο Γιούρι, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως σεξομανιακό και πανσεξουαλικό, εξήγησε ότι το κανονικό σεξ δεν τον προκαλεί καθόλου, λέγοντας ότι, ενώ ο καθένας μπορεί να είναι σύντροφός του, «το σεξ πρέπει να είναι ασυνήθιστο». Είπε επίσης ότι ήθελε να πειραματιστεί με διάφορα αντικείμενα, όπως ένα παιχνίδι του σεξ… κοτόπουλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ