Μήνυση σε γνωστό πανελίστα για διαρροή προσωπικών στιγμών με πρώην του (Vid)

Μήνυση σε γνωστό πανελίστα για διαρροή προσωπικών στιγμών με πρώην του (Vid)

«Είναι τραγικό να βλέπω στην τηλεόραση αυτόν που με διέσυρε».

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις στην ελληνική showbiz μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ο πρώην πλέον στενός συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη κατηγορείται ότι ανέβασε στο διαδίκτυο προσωπικές στιγμές με πρώην σύντροφό του για λόγους εκδίκησης.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παύθηκε σχεδόν αμέσως από τις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» όπως έγινε γνωστό μέσα από ανακοίνωση του ΑΝΤ1. Όπως φαίνεται όμως ο ασκός του Αιόλου άνοιξε καθώς έρχονται στο φως ακόμη περισσότερες καταγγελίες.

Υπό το πλαίσιο αυτό, γνωστή επιχειρηματίας της Αθήνας κατέθεσε αγωγή σε πανελίστα για διαρροή προσωπικών τους στιγμών.

Η επιχειρηματίας έχει καταθέσει μήνυση και αγωγή ζητώντας 50 χιλιάδες από γνωστό τηλεοπτικό δημοσιογράφο. Ο φερόμενος θύτης είναι αυτή την περίοδο σε πάνελ εκπομπής και μάλιστα σχολιάζει με αρνητικό τρόπο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ο δημοσιογράφος κατηγορείται από την πρώην σύντροφό του πως όταν χώρισαν εκείνος έδειξε υλικό με προσωπικές στιγμές στο νυν σύντροφο της γυναίκας. Η επιχειρηματίας μίλησε το πρωί της Τρίτης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για την υπόθεσή της.

«Παρακολουθώντας τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, ξαναβιώνω αυτήν την τραγική ιστορία που έζησα και εγώ. Όσο για τον θύτη της δικής μου υπόθεσης, πραγματικά αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να προβάλλονται τέτοιοι άνθρωποι. Είναι τραγικό να βλέπω στην τηλεόραση αυτόν που με διέσυρε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: dailymedia.com.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ