Η Αθηνά του «Bachelor» ξεκίνησε για Τήνο και πήγε Μύκονο – «Έκανα μ@λ@κι@» (vids)

Η Αθηνά του «Bachelor» ξεκίνησε για Τήνο και πήγε Μύκονο – «Έκανα μ@λ@κι@» (vids)

Τελικά η Αθηνά… σέρνει καράβι!!!! Τουλάχιστον το διασκέδασε.

Ήθελε να πάει στην Τήνο Πήρε το σωστό καράβι. Κάπου τα χασε όμως και τελικά όταν το κατάλαβε ήταν αργά. Είχε ήδη φτάσει στη Μύκονο!!! Η Αθηνά New York είναι το κορίτσι που συμπαθήσαμε όλοι στο Bachelor. Και είναι και πολύ ωραίος τύπος όπως θα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν. Γιατί το κορίτσι έχει χιούμορ. «Χοχοχο έκανα μ@λ@κί@» λέει όταν κατάλαβε πως μόλις έφτασε στο Νησί των Ανέμων.

Η Αθηνά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη. Ήρθε κατευθείαν από την Αμερική αποφασισμένη να κατακτήσει την καρδιά του Bachelor. Η Ελληνοαμερικανίδα καλλονή έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως στα social media, καθώς λίγοι πιστεύουν ότι είναι όντως 26 χρονών. Η Athena Vas όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα είναι διάσημη fitness instructor, μοντέλο αλλά και ηθοποιός. Η ίδια αποτελεί μια πολύ δημοφιλή φυσιογνωμία στο Instagram, ανεβάζοντας συνεχώς βίντεο με ασκήσεις γυμναστικής.

Πριν δύο χρόνια, το 2019 στο instagram είχε ανέβει βίντεο από το πάρτι των γενεθλίων της, όπου και έκλεινε τα 29 όπως αποκάλυπτε και η τούρτα της. 29+2, η Αθηνά New York είναι 31 ετών και πλέον περιμένουμε να δώσει εξηγήσεις για τον ντόρο που έγινε για την ηλικία της.

Φαίνεται ότι γενικώς της πάνε τα μπερδέματα.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ