Γιατί συνεχίζει το STAR το φθαρμένο GNTM – Ποιοί φεύγουν και ποιοί επιστρέφουν

Γιατί συνεχίζει το STAR το φθαρμένο GNTM – Ποιοί φεύγουν και ποιοί επιστρέφουν

Έκανε τα χαμηλότερά του νούμερα σε τελικό ever. Ακόμη και από τις πολύ παλιές πρώτες σεζόν που παίχθηκαν από τον ΑΝΤ1. Όλες οι πληροφορίες των προηγούμενων εβδομάδων έλεγαν πως το STAR δεν πρόκειται να βγάλει άλλο GNTM…

Έγινε όμως η ανατροπή η οποία έχει έντονο παρασκήνιο… Εδώ και μήνες τα στελέχη του καναλιού ψάχνουν στη διεθνή αγορά για ένα ριάλιτι που θα μπορούσε να αντικαταστήσει αυτό των μοντέλων. Δεν βρέθηκε κάτι.

Καθώς και το Cash or Trash (το ριάλιτι με τις δημοπρασίες) και το Asian Express είναι δύο κινήσεις υψηλού ρίσκου. Η πρώτη ακόμη περισσότερο… Στο STAR λοιπόν δεν μπορούσαν να ρισκάρουν να αφήσουν ελεύθερα τα δικαιώματα καθώς υπήρχε ήδη αρπακτικό που καραδωκούσε…

Ποιος;

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι προκειμένου να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του ριάλιτι για την Ελλάδα. Αυτό φυσικά μαθεύτηκε στο STAR και οι φήμες λένε πως έχει κλείσει το GNTM για 2 σεζόν ακόμη με υποχρέωση να παίζουν ανά έτος.
Βέβαια αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παίξει νέο GNTM από Γενάρη του 23 και να γίνει τράμπα με το Master Chefκαι να παίξει το μαγειρικό ριάλιτι back to backτώρα και φθινόπωρο. Όμως είναι πολύ νωρίς ακόμη γι’ αυτές τις αποφάσεις.

Όπως νωρίς είναι και για να αποφασιστούν οι σαρωτικές αλλαγές στο GNTM με ξήλωμα της Παπαβλασοπούλου και ίσως και άλλων κριτών… Όσον αφορά σ’ αυτά που ακούγονται για Καγιά και για Παπαγεωργίου σαφώς και δεν πρέπει να αποκλείεται τίποτα ωστόσο όλα αυτά θα ξεκαθαριστούν μετά το Πάσχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ