Ο Σάκης Κατσούλης έδωσε το απόλυτο spoiler για το Survivor – Αυτός θα είναι ο νικητής!

Ο Σάκης Κατσούλης έδωσε το απόλυτο spoiler για το Survivor – Αυτός θα είναι ο νικητής!

Ακόμα δεν έχει φτάσει στο νησί…

Κι όμως, ο νικητής του τελευταίου κύκλου αποκάλυψε ποιος θα είναι ο διάδοχός του. Και το είπε με απόλυτη βεβαιότητα, παρότι ο συγκεκριμένος παίκτης ακόμα δεν έχει ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο. Γνωρίζει κάτι παραπάνω;

Το Survivor επιστρέφει στις ζωές μας, καθώς σε λίγες ημέρες είναι η επίσημη πρεμιέρα του. Διάσημοι και μαχητές θα αγωνιστούν μέχρι τέλους, για το μεγάλο αυτό έπαθλο και τον τίτλο του Έλληνα Survivor!

Οι ιθύνοντες έχουν ολοκληρώσει τις τελευταίες ενέργειες, ώστε οι παίκτες και οι άνθρωποι της παραγωγής να είναι πανέτοιμοι στον Άγιο Δομίνικο. Η ομάδα των Διάσημων πραγματοποίησε την επίσημη φωτογράφηση της, και οι πρώτοι μαχητές ήδη έχουν βρεθεί στο νησί.

Το γκρουπ παικτών αναχώρησε παρέα με τον Γιώργο Λιανό που έφυγε σφαίρα από το πλατό του The Voice μετά τον μεγάλο τελικό.

Ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο μεγάλος νικητής στο προηγούμενο κύκλο Survivor 4 και τον κάλεσαν να μιλήσει για τον νέο κύκλο, αι φυσικά να κάνει την δική του πρόβλεψη σαν ειδικός επί του θέματος.

Για τον Θανάση Βισκαδουράκη, είπε πως είναι «πολύ καλός άνθρωπος», όπως και για τον Γιάννη Χατζηγεωργίου. Για τον Βαλάντη είπε ότι «πάντα υπάρχει ένας καλλιτέχνης», ενώ το μεγάλο φαβορί σύμφωνα με τα κριτήρια του είναι ο Άρης Σοϊλέδης. Πρόκειται για τον παίκτη που ακόμα δεν έχει ταξιδέψει μάλιστα στο νησί.

Άλλωστε, σύμφωνα, όμως με την εκπομπή «Super Κατερίνα» δεν έχουν ταξιδέψει όλοι οι παίκτες καθώς θα υπάρχει και δεύτερη «φουρνιά» διαγωνιζόμενων που θα πάμε από τα τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου. Ωστόσο τα δύο ονόματα που ακούγονται αρκετά είναι αυτά του Σάκη Αρσενίου και Άρη Σοϊλέδη, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν σε λίγο καιρό θα ετοιμάσουν βαλίτσες για το νησί.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ