Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό – Με αυτή την Ελληνίδα τραβεστί είχε σχέση η Κάρλα Μπρούνι

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό – Με αυτή την Ελληνίδα τραβεστί είχε σχέση η Κάρλα Μπρούνι

Δεν θα το πιστεύετε

Δεν το βγάλαμε απο το μυαλό μας, αντιθέτως η δήλωση αυτή έχει γίνει σε συνέντευξη πριν απο πολλά χρόνια και φυσικά πριν η Κάρλα Μπρούνι ήταν η πρώην Πρώτη κυρία της Γαλλίας, αφού είναι παντρεμένη με τον Νικολά Σαρκόζι.

Αυτή την απίστευτη και πικάντικη αποκάλυψη την είχε κάνει μια απο τις πιο γνωστές Ελληνίδες τραβεστί, στην Ναταλία Γερμανού και στην εκπομπή της «Η Γερμανού Ξανάρχεται», η οποία μάλιστα είχε μείνει με το στόμα ανοικτό μετά την αποκάλυψη.

Δεν είναι και λίγο να ακούς ότι η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και πασίγνωστο μοντέλο όπως ήταν η Κάρλα Μπρούνι είχε σχέση με Ελληνίδα τραβεστί και πολύ περισσότερο με την πιο γνωστή στην Ελλάδα την Τζένη Χειλουδάκη .

Καλεσμένη στην εκπομπή «Η Γερμανού Ξανάρχεται» στον ΑΝΤ1, η Τζένη Χειλουδάκη κατάφερε να αφήσει άφωνη την οικοδέσποινα, Ναταλία Γερμανού, με την πικάντικη εξομολόγηση που της αποκάλυψε για την σχέση που είχε με την Κάρλα Μπρούνι στην Ρώμη !

«Μου έχει τύχει χιλιάδες φορές και έχω υπάρξει στο κρεβάτι με θηλυκά και μου αρέσει πάρα πολύ.

Στην Ρώμη, όταν ήμουν, είχα δεσμό με ένα πάρα πολύ γνωστό μοντέλο. Ήμασταν μαζί. Μου αρέσει η γυναίκα, την αγαπώ»

Η παρουσιάστρια τότε την ρώτησε αν έχει δεχτεί φλερτ από γυναίκες και δεν δίστασε να αποκαλύψει και το όνομα της… «συντρόφου» της:

«Η Κάρλα Μπρούνι είναι».

Η Ναταλία Γερμανού δεν πίστευε στα αυτιά της και αμήχανη όπως ήταν κατάφερε απλά να κάνει χιούμορ και να επισημάνει τις… ενδεχόμενες μηνύσεις που μπορεί να προκύψουν από τον νυν σύζυγο της Γαλλίδας, πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ