Χώρισε, τα «πέταξε» έξω και ξεσάλωσε στα μπουζούκια (pics)

Χώρισε, τα «πέταξε» έξω και ξεσάλωσε στα μπουζούκια (pics)

Σε τρελά κέφια η «χωρισμένη»

Από την μέρα που η Μαρίνα Πατούλη και ο Γιώργος Πατούλης ανακοίνωσαν ότι βγήκε το διαζύγιο τους, οι δημοσιογράφοι δεν σταμάτησαν να ρωτάνε την πρόεδρο της Unescο αν θέλει να φτιάξει και πάλι την προσωπική της ζωή. Τι και αν η ίδια απαντούσε πως είναι ακόμη πολύ νωρίς, τα πράγματα δείχνουν αλλιώς.

Φήμες την θέλουν να έχει ένα έντονο φλερτ με τον σχεδιαστή Βλάση Χολέβα. Σε δηλώσεις του μάλιστα είχε αναφέρει πως η κ. Πατούλη είναι μια πολύ γοητευτική γυναίκα. Ενώ, από πλευράς της είχε πει μπροστά στις κάμερες πως και εκείνος είναι ένας γοητευτικός άνδρας.

Την περασμένη εβδομάδα μια ατάκα που είπε ο σχεδιαστής μόδας Βλάσσης Χολέβας για τη Μαρίνα Πατούλη στάθηκε η αφορμή για να φουντώσουν οι φήμες πως κάτι τρυφερό έχει ξεκινήσει ανάμεσά τους, Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη και ο γνωστός σχεδιαστής έχουν κάνει κάποιες κοινές εξόδους και πολλοί αναρωτήθηκαν «τι τρέχει ανάμεσά τους». Μια από αυτές ήταν και η έξοδος στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης με τον Μανώλη Κονταρό. Ο σέξι χορός με τη Μαρίνα Πατούλη και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ήταν μάλιστα αυτές που πυροδότησαν τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Βλάσση Χολέβα.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου η Μαρίνα Πατούλη και ο Βλάσσης Χολέβας βρέθηκαν μαζί στο Lido, όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός. Πρόκειται για το ίδιο νυχτερινό κέντρο που διασκέδασαν πριν από λίγο καιρό η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Ο γνωστός σχεδιαστής ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και η Μαρίνα Πατούλη, επιλέγοντας ένα μίνι φόρεμα για την έξοδό της, δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραβά πάνω της τα φωτογραφικά φλας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ