Εκδιώχθηκε ο Βαλάντης από το Survivor – «Στον 7ο ουρανό όλοι αδέρφια» οι Διάσημοι, με πανηγυρισμούς (Vid)

Εκδιώχθηκε ο Βαλάντης από το Survivor – «Στον 7ο ουρανό όλοι αδέρφια» οι Διάσημοι, με πανηγυρισμούς (Vid)

Γιωρίκας Πιλίδης και Θανάσης Βισκαδουράκης συνεχίζουν στο Survivor.

Η ώρα της αποχώρησης από την ομάδα των Διασήμων στο Survivor έφτασε και ο Βαλάντης, ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Θανάσης Βισκαδουράκης διεκδίκησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Συγκεκριμένα, στο Συμβούλιο της Κυριακής για πολλοστή φορά αναδείχθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση ο Βαλάντης, ο οποίος έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με την στάση του κι ιδιαίτερα με την απαράδεκτη φράση που ξεστόμισε για το πρόβλημα υγείας που είχε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Οι Διάσημοι ήταν σε αναβρασμό από τις εξελίξεις και συμφώνησαν να αντιμετωπίσουν την δημοτικότητα του Βαλάντη στην ψηφοφρία του τηλεοπτικού κοινού.

Στο Συμβούλιο της Δευτέρας αποφάσισαν να βγάλουν στον τάκο τον Γιωρίκα Πιλίδη, με την ελπίδα ότι ο κόσμος θα εκτιμήσει τις αγωνιστικές του ικανότητες και το γεγονός ότι έχει προσφέρει πολλές νίκες στην ομάδα του. Από την άλλη ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία, έδωσε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Θανάση Βισκαδουράκη, θεωρώντας πως ο ηθοποιός είναι εξίσου δημοφιλής και θα καταφέρει να αναμετρηθεί με τον Βαλάντη.

Στο αποψινό συμβούλιο του νησιού ο Βαλάντης επέλεξε να απέχει από την διαδικασία και να ενημερωθεί στην συνέχεια για την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που αποχώρησε και θα επιστρέψει στην Ελλάδα είναι ο Βαλάντης.

Πηγή: zappit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ