Πού κρύβεται σήμερα ο Κώστας Κεντερης;

Πού κρύβεται σήμερα ο Κώστας Κεντερης;

Ο πολυτελής παράδεισος που έχει φτιάξει ο Κώστας Κεντέρης στα Ζαγοροχώρια, με τη γαλήνια θέα και τη μοναδική εσωτερική ομορφιά.

Ο Κώστας Κεντέρης αθωώθηκε το 2006 και το 2011 από IAAF και Ελληνικά δικαστήρια. Το 2006, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, επέλεξε να μην επανέλθει στο ταρτάν για δικούς του λόγους. Μάλιστα, από το 2011 και μετά επέλεξε να ζήσει στα Ζαγοροχώρια, μαζί με τη σύζυγό του. Η Έλσα Έξαρχου και ο Κώστας Κεντέρης εγκαταστάθηκαν στο Μικρό Παπίγκο.

Εκεί, διατηρούν και δικό τους ξενοδοχείο. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Μικρό Πάπιγκο 1700, Hotel &Spa. Είναι ένα εντυπωσιακά όμορφο ξενοδοχείο, το οποίο προσφέρει ατελείωτες ανέσεις. Το βέβαιο είναι πως το συγκεκριμένο ξενοδοχείο μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη, λόγω των εγκαταστάσεών του.

Κώστας Κεντέρης: Περισσότερες πληροφορίες για την ξενοχοειακή μονάδα του

Μια πανέ­μορφη και απόλυτα ταυ­τισμένη με το φυσικό περιβάλλον ξενοδοχειακή μονάδα που αποτε­λείται από 8 κτίρια, 18 δωμάτια και σουίτες, ένα μοναδικά σχεδια­σμένο χώρο ευεξίας, το The Mountain Spa, καθώς επίσης και ένα φημισμένο εστιατό­ριο, το Veranda at 1700 Greek Organic Herbs Cuisine, το οποίο τροφοδοτείται από τους οργανικούς κήπους του θέρετρου που βρίσκονται μέσα στο Γεωπάρκο του Βίκου-Αώου.

Το αρχικό κτίριο, το οποίο χρονολογείται από το 1700 και έχει μια θαυμα­στή ιστορία, ανήκε στην οικο­γένεια της συζύγου του Κώ­στα και το ζευγάρι επένδυσε στην επέκταση του χρησιμο­ποιώντας τοπικές πρώτες ύλες όπως πέτρα, χώμα, αρμολόγι και τεράστιους κέδρινους κορμούς

Κώστας Κεντέρης: Επιπλέον πληροφορίες για το Μικρό Παπίγκο 1700

Το ξενοδο­χείο αναπτύσσεται με απόλυ­το σεβασμό στον -απαράμιλ­λης φυσικής ομορφιάς-χώρο σε διάφορα επίπεδα, διεκδικώντας δικαίως τον τίτ­λο του πιο όμορφου μπαλκο­νιού στην χαράδρα του Βίκου, αλλά και στους οικισμούς μι­κρό και μεγάλο Πάπιγκο. Όσον αφορά στην εσωτερική διακόσμηση, το ζευγάρι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά καθώς η παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Ζαγοροχωρίων δένει τέλεια με τη λιτή, μοντέρνα αισθητική και τις υπογραφές γνωστών σχε­διαστών όπως των Philippe Strack, Castiglioni, Citterio, Urquiola, Le Corbusier, Zaha Hadid , Moooi, B&B Italia και Bisazza.

Κώστας Κεντέρης: Ακολουθούν είκοσι μία φωτογραφίες από το ξενοδοχείο του Έλληνα Ολυμπιονίκη

Πηγή: enimerotiko.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ