Γιατί το twitter έπαθε «έρωτα» με την ΕΡΤ

Γιατί το twitter έπαθε «έρωτα» με την ΕΡΤ

Το Twitter αποθεώνει την ΕΡΤ!

Η εκπομπή της ΕΡΤ με παρουσιαστές τον Νίκο Πορτοκάλογλου και την Ρένα Μόρφη δεν χρειάζεται συστάσεις: Αποτελεί για πολλούς την καλύτερη μουσική εκπομπή αυτή τη στιγμή και από τις καλύτερες που έχουν υπάρξει ποτέ, εξαιτίας του κόνσεπτ, αλλά και των παρουσιαστών. Το κλίμα είναι κάθε φορά μοναδικό και ιδιαίτερο, τα σχόλια εύστοχα, η ατμόσφαιρα παρεϊστική και η αμεσότητα τέτοια που αισθάνεται ο τηλεθεατής ότι γίνεται μέλος της όμορφης κάθε φορά παρέας.

Και όπως σε κάθε ραντεβού με τους τηλεθεατές, το Μουσικό Κουτί πέτυχε και χθες το στόχο του. Ηταν όμως και το αφιέρωμα ιδιαίτερο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί συγκίνηση και ιδιαίτερα συναισθήματα τόσο στο πλατό όσο και στους τηλεθεατές. Το Μουσικό Κουτί είχε ετοιμάσει χθες ένα υπέροχο αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τα υπέροχα τραγούδια του.

Καλεσμένοι στο πλατό, ο Διονύσης Τσακνής, ο Γιάννης Κότσιρας, αλλά και η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα Κλάρα, στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση.

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές πάντως ήταν όταν στην εκπομπή ακούστηκε το κομμάτι «Τόσα χρόνια μια ανάσα» που ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε γράψει για τη γυναίκα και την κόρη του αλλά πολύ περισσότερο το «Φλασάκι», το κομμάτι που τραγούδησε με έναν επίσης πολύ πρόωρα χαμένο καλλιτέχνη, τον Σάκη Μπουλά.

Πορτοκάλογλου, Τσακνής, Κότσιρας δεσμεύτηκαν επίσης να πραγματοποιήσουν τη μεγάλη συναυλία προς τιμήν του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί για το Σεπτέμβριο του 2020 αλλά αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού.

Μαγική και η έναρξη του Μουσικού Κουτιού με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και την Ρένα Μόρφη να μπλέκουν τη «Συννεφούλα» με το «Ruby Tuesday», το «Τι ζητάω» και το «Βye Bye Love» με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

Το twitter φυσικά αποθέωσε το Μουσικό Κουτί και το αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα:

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ