Βαρύ το κλίμα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου: ««Σφίχτηκε το στομάχι μου! Δεν ήξερα τι να κάνω» (vid, pics)

Βαρύ το κλίμα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου: ««Σφίχτηκε το στομάχι μου! Δεν ήξερα τι να κάνω» (vid, pics)

Τι συνέβη;

Με τα προβλήματα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Ελπίς ξεκίνησε η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί του Σαββάτου 29/1. Η Σίσσυ Χρηστίδου, ήταν μια από τους πολλούς ανθρώπους που αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα καθώς και εκείνη εγκλωβίστηκε μαζί με τους γιους της στο σπίτι της στα Βριλήσσια χωρίς ρεύμα για πάρα πολλές ώρες. Η παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την κατάσταση που επικράτησε στην Αττική Οδό.

Η αγανάκτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την κατάσταση στην Αττική Οδό

«Αν γινόταν αυτή η κακοκαιρία την Κυριακή… Εγώ που ξυπνάω και φεύγω από το σπίτι μου στις 6.30 το πρωί, θα είχα έρθει στη δουλειά μου και στη 1 που τελειώνει η εκπομπή δε θα υπήρχε τρόπος να γυρίσω σπίτι μου» είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ λίγο πιο μετά στην επικοινωνία της με τον Γιάννη Καλλιάνο ανέφερε:

«Στο κομμάτι της καυτής πατάτας, στο πολιτικό παιχνίδι που έχει ξεκινήσει, εμείς δε θα μπούμε γιατί εμείς δεν είμαστε πολιτική εκπομπή. Οι απαντήσεις όμως πρέπει να δοθούν για τους ανθρώπους που έμειναν αβοήθητοι μέσα στη νύχτα. Όταν είδα το tweet με τον άνθρωπο που ανέβασε τα τζάμια του αυτοκινήτου του θολωμένα και έλεγε “σβήνουμε τις μηχανές” σφίχτηκε το στομάχι μου. Δεν ήξερα τι να κάνω, πώς μπορώ να βοηθήσω από το σπίτι μου».

Οι αναρτήσεις της παρουσιάστριας στο Instagram για τους εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό

Αρκετά ενεργή ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου στα social media στις 24/1 με αφορμή τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εξαιτίας της κακοκαιρίας Ελπίς, στο σπίτι της στα Βριλήσσια. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, μάλιστα, έκανε αρκετές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς προσπαθούσε με τον δικό της τρόπο να βοηθήσει όπως μπορούσε την κατάσταση με τους χιλιάδες εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό.

Να τονίσουμε πως πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό το ποσό της αποζημίωσης που θα λάβουν όσοι εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό και πέρασαν ένα εφιαλτικό βράδυ.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ