Το αξέχαστο γυμνό της Εβελίνας Παπούλια

Το αξέχαστο γυμνό της Εβελίνας Παπούλια

Αξέχαστες στιγμές...

Εβελίνα Παπούλια, η γυναίκα που έγινε γνωστή με έναν τελείως «κόντρα» ρόλο από αυτό που πραγματικά είναι, αποδεικνύοντας το ταλέντο της στην υποκριτική.

Από τις ελάχιστες κοκκινομάλλες, που το κόκκινο της φωτιάς συνδυάζεται εκπληκτικά με το χρώμα των ματιών της, δημιουργώντας μία πανέμορφη αντίθεση πάνω σε έναν κατάλευκο «καμβά»….

Η αγάπη της για τον χορό όμως την «προίκισε» και με άλλα χαρίσματα. Της έδωσε ένα υπέροχο κορμί, που το φροντίζει και αποδεικνύει ότι ο χρόνος δεν είναι πάντα αντίπαλος, αλλά μπορεί να είναι και ο απόλυτος σύμμαχος…

Δεν διστάζει για αλλαγές, ακόμα κι αν πρόκειται για την εξωτερική εμφάνισή της.

Πολλές φορές την είδαμε να μεταμορφώνεται, από τη φλογερή κοκκινομάλλα στη μοιραία ξανθιά…πάντα για τις ανάγκες κάποιου ρόλου.

Αν και αντισυμβατική, δεν διστάζει να συμβιβαστεί με τις απαιτήσεις αυτού που πρέπει να υπηρετήσει, τολμά και δεν φοβάται να εμφανιστεί ακόμα και χωρίς …τα απολύτως απαραίτητα επάνω στο θεατρικό σανίδι, προσφέροντας αξέχαστες στιγμές στους θαυμαστές της…

Όπως αυτή…

Σε συνέντευξή της για την εικόνα της δυναμικής γυναίκας που βγαίνει προς τα έξω έχει πει: “Η θηλυκή μου πλευρά είναι σχεδόν ανύπαρκτη ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίζω όλα αυτά τα χρόνια τη δουλειά. Εννοώ ότι δεν πούλησα ποτέ τη θηλυκή πλευρά ή τη θηλυκότητα μου. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά, λειτουργώ με το δυναμισμό μου. Με την αρσενική πλευρά μου. Εκτός δουλειάς πάντως δεν είμαι καθόλου έτσι”.

Πηγή: pagenews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ