Ποδοσφαιριστής πλήρωσε 20.000 € σε λουλούδια στα μπουζούκια και τα… έσπασε

Ποδοσφαιριστής πλήρωσε 20.000 € σε λουλούδια στα μπουζούκια και τα… έσπασε

Εκτός από το γήπεδο σκοράρει και στις πίστες και μάλιστα ξέρει να ξοδεύει τα χρήματά του…

Μπορεί οι ποδοσφαιριστές να φημίζονται για την καλή ζωή που κάνουν και το ότι κοιμούνται νωρίς και αποφεύγουν τα ξενύχτια, ωστόσο υπάρχουν και κάποιες… φωτεινές εξαιρέσεις.

Υπάρχουν κι αυτοί που εκτός γηπέδων ξέρουν να διασκεδάζουν, να γλεντάνε με την ψυχή τους και να ξοδεύουν πολλά χτήματα για την διασκέδασή τους.

Αυτό έκανε προ ημερών κι ένας πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής της Super League, που αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα και ο οποίος φαίνεται πως είχε πάθει… στέρηση με τα νυχτερινά μαγαζιά κλειστά λόγων των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Μόλις λοιπόν ανακοινώθηκε ότι τα νυχτερινά μαγαζιά ανοίγουν ξανά, αυτός πήρε αμέσως τα τηλέφωνά του, έκλεισε το καλύτερο τραπέζι και βγήκε να το… κάψει. Και όχι μόνο δεν ασχολήθηκε με γίνει αντιληπτός από τους θαμώνες, αλλά το ξενύχτησε και διασκέδασε με την ψυχή του.

Μάλιστα, οι πληροφορίες της Live Sport αναφέρουν πως η βραδιά «ξέφυγε» κάπως οικονομικά, καθώς φεύγοντας από τα πολύ γνωστά… μπουζούκια της Αθηναϊκής νύχτας, πλήρωσε μόνο για λουλούδια 20.000 ευρώ!

Βέβαια, βάσει του συμβολαίου του, το ποσό αυτό δεν είναι και κάτι… σοβαρό για τον συγκεκριμένο. Δεν ξέρουμε όμως αν και στην ομάδα μόλις το μάθουν, θα είναι τόσο χαλαροί!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ