Παρ’ ολίγον τσακωμός για το «Μην Ξαναρθείς» του Ρέμου: Η αποκάλυψη του Γιώργου Σαμπάνη

Παρ’ ολίγον τσακωμός για το «Μην Ξαναρθείς» του Ρέμου: Η αποκάλυψη του Γιώργου Σαμπάνη

«Είναι πολύ ιντριγκαδόρικη η ιστορία»

Καλεσμένος στο The 2night Show show βρέθηκε ο Γιώργος Σαμπάνης το βράδυ της Δευτέρας (14/2), ο οποίος μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έκανε μια πρωτάκουστη αποκάλυψη για το τραγούδι «Μη Ξαναρθείς».

Ο τραγουδιστής και παράλληλα συνθέτης μεγάλων επιτυχιών, έχει χαρίσει τα τραγούδια του ή αλλιώς τα παιδιά του, όπως έχει τονίσει και ο ίδιος σε μεγάλους Έλληνες τραγουδιστές και τραγουδίστριες. Όταν είσαι τόσο μεγάλος καλλιτέχνης, όπως ο Σαμπάνης δεν διακατέχεσαι από τον φόβο του να δώσεις τραγούδια καθώς η επιτυχία και η αποδοχή από το κοινό του, τον επιβεβαιώνει για τα βήματα του, ειδικά στις live εμφανίσεις που κάνει (Δείτε που τραγουδάει την περίοδο αυτή).

O τραγουδιστής, λοιπόν αποκάλυψε στην πολυθρόνα του late night show, πως τις περισσότερες φορές δεν ξέρει που να πρωτοδώσει τα τραγούδια, που έχει στο συρτάρι!

Οι δηλώσεις του Γιώργου Σαμπάνη στον The 2night Show

«Είναι πολύ ιντριγκαδόρικη η ιστορία. Είναι δύο εξαίρετοι τραγουδιστές. Εγώ με τον Γιώργο ξεκίνησα από το 2008. Εκείνη τη στιγμή είχα γνωρίσει τη Νίκη Παπαθεοχάρη, μια εξαίρετη στιχουργό… Μου είχε δώσει τον στίχο και τον είχα καιρό. Κάποια στιγμή λέω θα γράψω όποιον στίχο πιάσω. Έπιασα το Μη Ξαναρθείς και μου βγήκε τελικά πολύ ωραία. Παίρνω τη Νίκη, της άρεσε και θα το έδινα στον Γιώργο. Του άρεσε πολύ του Μαζωνάκη κι όταν ήταν να πάμε στο στούντιο, είχε πυρετό» ανέφερε ο Γιώργος Σαμπάνης.

«Η Νίκη νομίζει ότι ο Γιώργος δεν θέλει να ακούσει το τραγούδι και το πηγαίνει στον άντρα της, ο οποίος συνεργαζόταν τότε με τον Αντώνη Ρέμο. Εγώ δεν ήξερα τίποτα. Πήγα για καφέ με τη Νίκη, εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και μου λέει σε ευχαριστώ για το τραγούδι… Εκείνη τη στιγμή ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί γιατί ο Γιώργος είναι φίλος μου. Τα κάναμε σαλάτα. Έπρεπε κάτι να κάνουμε. Έγραψε η Νίκη τους στίχους του «Λείπει Πάλι ο Θεός» και μόνο έτσι ο Γιώργος δέχτηκε αυτό το πράγμα, που δεν ξέρω αν το γνωρίζει καν ο Αντώνης» κατέληξε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Αποκάλυψη για το τραγούδι «Για κάποιο λόγο» – Πόσοι καλλιτέχνες το απέρριψαν πριν τον Οικονομόπουλο

Ο Γιώργος Σαμπάνης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και τον Κώστα Μπουρούση και μέσα σε όλα αναφέρθηκε σε ένα τραγούδι του Νίκου Οικονόμοπουλου.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε πως την επιτυχία «Για κάποιον λόγο» την απέρριψαν 7 τραγουδιστές, με τον Νίκο Οικονομόπουλο ωστόσο να δέχεται να το τραγούδι.

«Ο Νταλάρας, ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας είναι οι αγαπημένοι μου καλλιτέχνες από παιδί. Και με ευλόγησε ο Θεός στον Νταλάρα να γράψω έναν δίσκο και με τον Πάνο Κατσιμίχα να κάνω ένα ντουέτο. Όταν έγραψα το τραγούδι ήμουν χάλια. Ο ίδιος αποφάσισε να το πούμε μαζί.

Πιστεύεις ότι ήξερα πως θα πάει στο νούμερο ένα και θα κάνει επτά εκατομμύρια views; Απλά είχα την ανάγκη να το πω. Δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας. Αν υπάρχει, γιατί το “Για κάποιο λόγο” το απέρριψαν επτά τραγουδιστές πριν το πει ο Οικονομόπουλος και γίνει επιτυχία; Να θυμώσω που ο άλλος δεν θέλει να πει τραγούδι μου; Αυτό το κάνει ένας ανώριμος, εγωπαθής άνθρωπος. Ποιος ο λόγος να θυμώσω; Κάθε τραγούδι βρίσκεται τελικά το δρόμο του». Στο μεταξύ, ο Νίκος Οικονομόπουλος αποκάλυψε και πως θα ήθελε την γυναίκα των ονείρων του!

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ