Η 48ώρα Ελληνίδα (μάνα) ηθοποιός έβαλε το διάφανο «κορμάκι» και… (pics)

Η 48ώρα Ελληνίδα (μάνα) ηθοποιός έβαλε το διάφανο «κορμάκι» και… (pics)

Την ξέρεις. Την βλέπεις. Και σε στέλνει… αδιάβαστο ποζάροντας με διάφανο κορμάκι

Το διάφανο κορμάκι είναι από… μόνο του σέξι. Πολλώ δε μάλλον όταν το φορά εκείνη. Μια από τις ομορφότερες ελληνικές ηθοποιούς που ξέρει καλά το παιχνίδι των social media. Και δεν χάνει την ευκαιρία να το αποδείξει.

Ο λόγος για την Μαρία Σολωμού: Έβαλε φωτιά στο Instagram έβαλε με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό. Η σέξι ηθοποιός ποζάρει με διάφανο κορμάκι και αφήνει ελάχιστα πράγματα στη φαντασία. Όπως ήταν φυσικό τα likes και τα σχόλια από τους ακολούθους της έπεσαν βροχή. Το «γιατί» δεν χρειάζεται προσπάθεια να το ανακαλύψεις. Φτάνει να δεις τις φωτογραφίες με τα μάτια σου.

Η Σολωμού είναι 48 ετών και έχει έναν γιο, τον Αλέξανδρο. Είναι 16 ετών και έχει επιλέξει να μένει με τον πατέρα του, τον (επίσης γνωστό ηθοποιό) Μάριο Αθανασίου.  Γενικά δεν μασά τα λόγια της για τίποτα.  Μάλιστα πριν από χρόνια όταν είχαν διακοπεί γυρίσματα στα οποία συμμετείχε η αγαπημένη ηθοποιός, για οικονομικούς λόγους (η εταιρεία παραγωγής δεν μπορούσε να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της προς το καστ) το είχε αποδείξει. Σε συνέντευξη της είχε αποκαλύψει ότι ήταν η ίδια που κινητοποίησε τους υπόλοιπους ηθοποιούς να μην πηγαίνουν στο γύρισμα μέχρι να πάρουν τα λεφτά τους. Ο λόγος που προέβη σε αυτή την πράξη είναι πρωτίστως ότι έχει ένα δάνειο που ακόμα ξεπληρώνει.

«Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου ήταν το γεγονός ότι πήρα δάνειο για να αγοράσω το σπίτι μου. Τεράστιο λάθος. Είμαι από τους ανθρώπους που δεν τους αρέσει να χρωστάνε, που δεν δανείζονται κι όμως έπεσα στην παγίδα να πάρω αυτό το δάνειο. Το οποίο πάρθηκε την εποχή που όλη η Ελλάδα έτρεχε στις τράπεζες για να αγοράσει αυτά που ήθελε. Αν δεν πληρώσω το δάνειό μου θα πάω φυλακή. Θα με κλείσουν μέσα όπως και πολλούς άλλους Έλληνες. Έχω τέτοιο θέμα με τα δανεικά, που να φανταστείς πρέπει να είμαι και η μόνη σε αυτή τη χώρα που πληρώνει τη δόση της πριν λήξει η ημερομηνία πληρωμής. Βέβαια ισχύει και ήμουν εγώ αυτή που το ξεκίνησα με το να μην πηγαίνω στα γυρίσματα. Επειδή στο παρελθόν είχα ζήσει μια τεράστια οικονομική ζημιά με την Ονειροπαγίδα, όπου η εταιρία παραγωγής κήρυξε ξαφνικά πτώχευση, αποφάσισα στο μέλλον να διεκδικώ τα λεφτά μου. Θα δαγκώσω το λαρύγγι όποιου πάει να μου φάει ξανά λεφτά. Όπως εγώ είμαι τυπική στις υποχρεώσεις μου ως ηθοποιός, έτσι θέλω και η παραγωγή της κάθε δουλειάς να είναι τυπική απέναντί μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ