«Κεραυνός» στη σόουμπιζ – Ξαφνικός χωρισμός έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης

«Κεραυνός» στη σόουμπιζ – Ξαφνικός χωρισμός έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης

Ποιο είναι το ζευγάρι που δεν είναι πλέον μαζί...

Σαν «κεραυνός» έπεσε στη σόουμπιζ η πληροφορία για τον ξαφνικό χωρισμό των δύο γνωστών καλλιτεχνών έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης.

Ο λόγος για την Έλενα Τσαγκρινού και τον Mike, οι οποίοι ήρθαν κοντά το 2017 και χώρισαν οριστικά στα μέσα Φεβρουαρίου, αν και η κρίση στη σχέση τους είχε ξεκινήσει νωρίτερα. «Ήταν κοινή απόφαση» αποκάλυψε άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον στο περιοδικό «ΟΚ», προσθέτοντας πως υπήρξε στενοχώρια και από τις δύο πλευρές γι’ αυτό το άδοξο φινάλε αφού αγαπήθηκαν πολύ.

Άλλωστε η Έλενα στάθηκε σαν βράχος στο πλευρό του Mike την περίοδο που ο ράπερ έδωσε μάχη με τον καρκίνο, το 2020.

Παρότι οι πληροφορίες λένε πως δεν ακολούθησαν υστερίες και καβγάδες την απόφαση του ζευγαριού να χωρίσει, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στους δύο πρώην. Παρ’ όλα αυτά συνεχίζουν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Όπως αναφέρει η Espresso, κάποιοι λένε ότι η 27χρονη τραγουδίστρια έχει ήδη προχωρήσει στην προσωπική της ζωή. Όσο για τον Mike, αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Άμστερνταμ, φιλοξενούμενος στο σπίτι στενού του φίλου.

Μάλιστα στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media από το ταξίδι του, ο νεαρός καλλιτέχνης φαίνεται ορεξάτος και ευδιάθετος.

Να σημειωθεί ότι η Έλενα και ο Mike είχαν χωρίσει πάλι στο παρελθόν αλλά τα ξαναβρήκαν. Αυτή τη φορά φαίνεται πως η σχέση τους έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της οριστικά.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ