Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου που ξεσήκωσε τους θαυμαστές της (pics)

Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου που ξεσήκωσε τους θαυμαστές της (pics)

Κάνει μία μεγάλη στροφή στην καριέρα της με τον καλύτερο της φίλο με τον οποίο γίνονται ...ένα, ξανά.

Εχουν περάσει ήδη 23 χρόνια από τότε που η ‘Ελενα Παπαρίζου έκανε δειλά – δειλά τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι στα 17 της χρόνια στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας όπου και γεννήθηκε και μεγάλωσε. Και τώρα με κάποιο τρόπο επιστρέφει στις ρίζες της. Η αινιγματική της ανάρτηση στο Instagram «ξεσήκωσε» τους followers της, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν αμέσως.

Ξανασμίγει με το ταίρι της στους Antique

‘Εχουν περάσει ήδη 23 χρόνια από τότε που η Έλενα Παπαρίζου ξεκινούσε δειλά δειλά στα 17 της χρόνια, την καριέρα της στο τραγούδι και μάλιστα από την πόλη του Γκέτεμποργκ όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Δεν μπορούσε με τίποτε να φανταστεί ότι η συνεργασία της με τον κολλητό της φίλο Νίκο Παναγιωτίδη και η δημιουργία του συγκροτήματος Antique θα την έφτανε μέχρι και την Eurovision με το Αnd I will Die for you δύο χρόνια μετά, δίνοντας τους την τρίτη θέση και κάνοντας την ‘Ελενα πασίγνωστη σε όλη την Ευρώπη. 

Και τώρα, 19 χρόνια μετά την διάλυση του συγκροτήματος, ήρθε η ώρα να ξανασμίξουν, σύμφωνα με την αινιγματική ανάρτηση της ‘Ελενας Παπαρίζου, η οποία με ένα video από το παρελθόν και με το hastang #reunion μας προιδεάζει ότι αναμένεται συνεργασία με νέο τραγούδι, αλλά και με κοινές εμφανίσεις.

Παρά την φημολογία που τους ήθελε όχι απλά ψυχραμένους αλλά και σε οριστική ρήξη στην προσωπική τους σχέση, ειδικά το διάστημα που η ‘Ελενα ήταν αρραβωνιασμένη με τον Τόνυ Μαυρίδη, η αλήθεια είναι πως με τον Νίκο Παναγιωτίδη είχαν κρατήσει πολύ καλές προσωπικές επαφές. Και πριν από τρία χρόνια μάλιστα έκαναν και την πρώτη τους επανένωση με κάποιες περιορισμένες εμφανίσεις στη Σουηδία. Κάνοντάς της έκπληξη και μιλώντας στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ο συνθέτης των Antique είχε μιλήσει για τη σχέση τους από τα παιδικά τους χρόνια: «Οι γονείς μας ήταν φίλοι από παιδιά, όπως άλλωστε και εμείς. Είναι ένα χρυσό κορίτσι η Έλενα. Δεν χρειάζεται εγώ να το πω. Το ξέρουν όλοι. Με τα χρόνια έχει γίνει και λίγο πιο…σεμνή. Δεν βρισκόμαστε τακτικά λόγω της απόστασης, αλλά τα τελευταία χρόνια συναντιόμαστε πιο συχνά». 

Και τώρα φυσικά ήρθε η ώρα να τους απολαύσουμε ξανά μουσικά.

Πηγή: queen.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ