Με μίνι μαύρο φόρεμα – Σούσουρο με την νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη

Με μίνι μαύρο φόρεμα – Σούσουρο με την νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη

Μοίρασε εγκεφαλικά

Πιο ευτυχισμένη και ερωτευμένη από ποτέ είναι αυτό το διάστημα η Μαρίνα Πατούλη, η οποία παρά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο, τόσο συναισθηματικά, όσο και επαγγελματικά.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της UNESCO έχει ήδη βρει τον έρωτα στα μάτια ενός νέου άντρα, του γνωστού σχεδιαστή μόδας, Βλάσση Χολέβα. Μπορεί κανείς από τους 2 να μην το έχει επιβεβαιώσει επίσημα, ωστόσο τόσο οι κοινές εμφανίσεις τους όσο οι σπόντες σε συνεντεύξεις τα λένε όλα από μόνα τους.

Η Μαρίνα Πατούλη διατηρεί μάλιστα και έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και συνεχώς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά λοιπόν, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μπροστά με ένα μαύρο μίνι φόρεμα και ψηλές μπότες.

Η νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη

«Μη νοιάζεσαι για μένα. Έρχομαι από άλλο πλανήτη. Ακόμη βλέπω ορίζοντες εκεί που εσυ σχεδιάζεις όρια! Frida Kahlo #happyweekend», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ