Σοκ για τον Πέτρο Πολυχρονίδη: «Σταματήστε…»

Σοκ για τον Πέτρο Πολυχρονίδη: «Σταματήστε…»

Απογοητευμένος στον «Τροχό της Τύχης».

Είναι ένα τηλεπαιχνίδι με το οποίο ομολογουμένως παθιάζεται ποσό μάλλον όταν είσαι και παρουσιαστής και το ζεις από κοντά. Έτσι και ο Πέτρος Πολυχρονίδης…

Στο σημερινό (22/3) επεισόδιο της εκπομπής Τροχός της τύχης, ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος είχε προκαλέσει χαμό στους διαδρόμους του Star, έμεινε άναυδος με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Ο ένας από τους τρεις παίκτες είχε συγκεντρώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό και με το επόμενό του γύρισμα θα γινόταν ακόμη μεγαλύτερο. Η τύχη, όμως, δεν ήταν με το μέρος του.

Γιατί ζήτησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης να διακοπεί το παιχνίδι

Ο παρουσιαστής περίμενε με τόση αγωνία το αποτέλεσμα από το γύρισμα του παίκτη που ζήτησε, μάλιστα, να σταματήσουν την μουσική. Ο παίκτης, όμως, χρεοκόπησε και τα έχασε όλα προκαλώντας μεγάλη απογοήτευση.

«Όχι ρε φίλε. Σταματήστε τη μουσική! Δηλαδή τι να πει κάποιος; Η ειρωνεία της τύχης. Με το επόμενο γράμμα θα φτάσει πάνω από τα 3.000 ευρώ», είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Όταν ο παίκτης γύρισε τον τροχό και πέτυχε την χρεοκοπία: «Χάνεις αυτό, χάνεις τα πάντα, χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια», είπε ο ίδιος απογοητευμένος.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ