Κυλιέται γυμνή στην άμμο και προκαλεί εγκεφαλικά – Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν κρατιέται (Vids, Pics)

Κυλιέται γυμνή στην άμμο και προκαλεί εγκεφαλικά – Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν κρατιέται (Vids, Pics)

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Στην παραλία παίζοντας… γυμνόστηθη στην άμμο!

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επανεμφανίστηκε στο Instagram και όχι κάνοντας μια απλή ανάρτηση αλλά ανεβάζοντας ένα βίντεο στο οποίο βρίσκεται στην παραλία, φοράει μπικίνι, από το οποίο βγάζει το πάνω μέρος και γυμνόστηθη παίζει στην άμμο και μοιάζει να το… απολαμβάνει πολύ!

Η 40χρονη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια δεν έμεινε μόνο στην παραλία και το βιντεάκι αυτό, αλλά πόζαρε και με την υπάλληλό της σε μια πισίνα φορώντας μόνο ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου, φωτογραφία που και αυτή ανέβασε στο Instagram. Οι νέες αυτές «καυτές» αναρτήσεις ήταν από το ταξίδι που έκανε με υπαλλήλους της στη Χαβάη. Στο βίντεο κυλιέται στην άμμο και ακούει παράλληλα την επιτυχία του Chris Isaak «Baby Did A Bad Bad Thing».

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς από τη στιγμή που «απελευθερώθηκε» μετά από 13 χρόνια συντηρητικής εποπτείας από τον πατέρα της έχει βγει κυριολεκτικά από τα ρούχα της και δεν σταματάει να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία στους περισσότερους από 40 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram.

Στην λεζάντα μάλιστα του… σέξι βίντεο έγραψε: “Το μωρό έκανε κάτι κακό ΜΕΡΟΣ 2 !!!”

Ωστόσο οι ακόλουθοί της παρατήρησαν και το «σωματοφύλακα» της ο οποίος στέκεται αμήχανα λίγο πιο πίσω παρατηρώντας την Μπρίτνεϊ να κάνει τα δικά της, με αρκετούς να σχολιάζουν πως θα «ήθελαν πολύ να βρίσκονται στη θέση του».

Μετά το βίντεο η τραγουδίστρια, από την παραλία, εμφανίστηκε στην πισίνα πιο χαρούμενη από ποτέ ποζάροντας μέσα με μια υπάλληλο της με φόντο τον ωκεανό φορώντας μόνο ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου.

«Εγώ γυμνή στην πισίνα και η βοηθός μου @vickyt με κρατάει σαν μωρό», έγραψε.

Πηγή: female-g.com

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ