Ο άντρας με το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο έδειξε dick pic του σε παρουσιαστές στην τηλεόραση

Ο άντρας με το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο έδειξε dick pic του σε παρουσιαστές στην τηλεόραση

Ακόμα μια υπέροχη στιγμή στην τηλεόραση.

Καλεσμένος στην διάσημη εκπομπή «This Morning» του βρετανικού καναλιού ITV ήταν πριν λίγες ημέρες ο Τζόνα Φάλκον, ο άντρας που ισχυρίζεται ότι έχει το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο.

Η συγκεκριμένη εκπομπή είναι γνωστή για τις διαφορετικές ιστορίες ανθρώπων από όλο τον κόσμο και οι παρουσιαστές της, Φίλιπ Σκόφιλντ και Τζόζι Γκίμπσον, αυτή τη φορά είχαν την ευκαιρία να μάθουν πώς ζει ένας άνθρωπος με πέος που φτάνει τα 34 εκατοστά σε στύση.

«Το να έχεις το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο μπορεί να αποτελεί φαντασίωση πολλών, ωστόσο υπάρχουν αρκετές προκλήσεις που αντιμετωπίζεις», είπε ο Φάλκον για το… πρόβλημά του.

«Για κάποιον λόγο, το να έχω ένα τέτοιο μέγεθος μέσα στο παντελόνι μου σημαίνει ότι είμαι κακός, εγωιστής, πορνοστάρ ή χαζός για αρκετούς εκεί έξω», υπογραμμίζει.

Οι παρουσιαστές του «This Morning» δεν παρέλειψαν να βγάζουν διάφορα αντικείμενα στο πλατό όπως μια μελιτζάνα και να ρωτούν τον Τζόνα, αν το πέος του μοιάζει με αυτά σε μέγεθος.

Τότε ο καλεσμένος έψαξε στο κινητό του, βρήκε μία dick pic του και την έδειξε στους παρουσιαστές, που έμειναν με το στόμα ανοιχτό. «Αυτό είναι μόνο για εσάς, για να μη χρειάζεται να το φαντάζεστε, πώς μοιάζει».

Όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο Φάλκον ομολόγησε πως «έχω κουραστεί με τους ανθρώπους που θέλουν να το μετρήσω μπροστά τους. Το έχω κάνει πάνω από 10.000 φορές. Μια φορά είχα πρόβλημα και στο αεροδρόμιο. Με σταμάτησαν και με ρώτησαν τι είναι αυτό ανάμεσα στα πόδια μου», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: vice.com

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ