Αλίκη Βουγιουκλάκη: Απίθανες αποκαλύψεις για την ηθοποιό – «Όποτε έκανε…»

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Απίθανες αποκαλύψεις για την ηθοποιό – «Όποτε έκανε…»

«Ήξερε πολύ καλά...»

Ο Μάκης Δελαπόρτας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον» και μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την πορεία της και τη μοναδική της ταινία που δεν είχε επιτυχία εισπρακτικά.

«Με την Αλίκη έχω ζήσει πολλά. Κάποια είναι πολύ προσωπικά δικά μας και δεν θα τα γράψω. Της χρωστώ πολλά. Ήταν για 40 χρόνια επιχειρηματίας στο θέατρο και δεν έπεσε έξω. Ήξερε πολύ καλά να πουλά τον εαυτό της. Βέβαια είχε εγκλωβιστεί στην εικόνα της» είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Τόλμησε να παίξει την Αντιγόνη αλλά δυστυχώς είχε αρνητικές κριτικές… Οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς τότε ήταν αυτοδίδακτοι, δεν πήγαν ποτέ σε σχολή. Η Ρένα αυτό που ήταν στη σκηνή ήταν και στη ζωή… «Το ταξίδι» είναι δραματική ταινία που έκανε η Αλίκη κι ήταν υπέροχη. Όμως η Αλίκη πεθαίνει στο τέλος. Οι ουρές του κόσμου που έβγαιναν, έλεγαν μην μπαίνετε μέσα, η Αλίκη πεθαίνει. Θα στενοχωρηθείτε. Οπότε άδειαζε η σειρά κι έφευγε ο κόσμος. Δεν ήθελαν ούτε μία στο εκατομμύριο να δούνε το είδωλό τους να πεθαίνει. Δεν το τόλμησε ξανά. Όσες φορές τόλμησε να αλλάξει το μαλλί της, δεν της πήγαινε. Δεν της πήγαινε καρμικά. Όταν έκανε τα μαλλιά μελαχρινά, το έργο πάντα αποτύγχανε» συμπλήρωσε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ