«Εδώ και πολλά χρόνια…» – Η άγνωστη σχέση του Γιώργου Παπαδάκη με τον Ηλία Ψινάκη

«Εδώ και πολλά χρόνια…» – Η άγνωστη σχέση του Γιώργου Παπαδάκη με τον Ηλία Ψινάκη

Το χρονικό της γνωριμίας τους

Ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Ηλίας Ψινάκης είναι δύο πρόσωπα, που έχουν σημαδέψει την ιστορία της τηλεόρασης, με τους δύο να έχουν φυσικά γνωριστεί και να δημιουργούν τη δική τους προσωπική σχέση όλα αυτά τα χρόνια, με εκτίμηση του ενός προς τον άλλο.

Οι λεπτομέρειες έγιναν γνωστές από τον μάνατζερ στο πρώτο live του X-Factor στο Mega, όταν λίγο πριν από τη λήξη του διαγωνιστικού μέρους στη σκηνή εμφανίστηκε ο μουσικός παραγωγός Borek από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, όπου είχε φέρει μαζί του έναν καλό του φίλο για να τραγουδήσει.

Οι… συστάσεις του Ψινάκη και η σχέση με τον Γιώργο Παπαδάκη

Μετά το τέλος της εμφάνισης ο Ηλίας Ψινάκης δεν δίστασε να αποκαλύψει πως στη σκηνή, τον Borek συνόδευσε ο Ιάσονας Παπαδάκης, ο 24χρονος γιος του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος μίλησε για την υγεία της γυναίκας του στον αέρα. Ο νεαρός καλλιτέχνης που ασχολείται με τη μουσική βρέθηκε στο πλευρό του μουσικού παραγωγού προκειμένου να τον στηρίξει στην πρώτη του εμφάνιση στο live show.

Ο Ηλίας Ψινάκης τόνισε μάλιστα στον Ιάσονα πως γνωρίζει τον μπαμπά του και διάσημο παρουσιαστή πάρα πολλά χρόνια, με τον νεαρό καλλιτέχνη να υποστηρίζει πως και ο ίδιος είχε λάβει τις συστάσεις του από τον Γιώργο Παπαδάκη.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ